Sociedad

El Brading Day reuneix a mig miler d'assistents a Reus

Els millors experts en màrqueting i publicitat han analitzat durant cinc hores les claus de l'èxit d'una bona campanya

Auditori de la FiraReus / cedida

Reus

Prop de 500 persones han assistit al Branding Day, la festa de les marques, que s'ha fet aquest dijous a la FiraReus. Els noms més rellevants del panorama publicitari han explicat què han de tenir en compte les empreses per tal de fer arribar els missatges als clients, per tal que les campanyes no passin desaparcebudes.

El real branding ha centrat la ponència de Marta Miguel, Head of MKT Communications a Brico Depot Iberia, qui ha destacat també el canvi de rol dels clients, a qui s'ha de tenir en compte com un agent actiu.

Marta Miguel / cedida

"El pernil com us agrada, bo o dolent?". A partir d'aquesta qüestió, el director creatiu David Espluga ha posat l'empatia amb el públic i la sinceritat com a eix bàsic de qualsevol campanya.

David Espluga / cedida

La regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha presentat la nova marca GaudíReus i juntament amb diversos empresaris de la ciutat ha debatut el seu impacte.

Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat a Reus / cedida

"Ikea és una marca amb propòsit", ha dit Carolina Alegre, Communication Market Leader, qui veu imprescindible encaixar els propòsits amb les necessitats dels clients.

Carolina Alegre / cedida

La co-creació per personalitzar el packaging és la tasca Abel Sánchez-Hermosilla d'EMEA Brands, Agencies & Sustainability Innovation a HP, qui ha posat exemples de reconegudes campanyes com ara posar noms de persones a les llaunes de refresc.

Abel Sánchez-Hermosilla

Abel Sánchez-Hermosilla / Cedida

Gema Arias, Directora General d'Estratègia creativa a Kitchen, ha desgranat la rendibilitat del feminisme a la publicitat. Posteriorment ha moderat la xerrada "Silver Economy: una oportunitat d'or per les marques" amb els membres de Presidentex.

Gema Arias i Presidentex / Cedida

El reconegut i premiat publicista Toni Segarra ha estat l'encarregat de tancar el Branding Day 2022 parlant del talent i l'algoritme.

Toni Segarra / cedida

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00