Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Ocio y cultura

Tono Folguera: "Alcarràs té moltes possibilitats de donar la sorpresa als Òscars"

El coproductor de la pel·licula de Carla Simón explica la campanya per convèncer els acadèmics de Hollywood

ENTREVISTA. Tono Folguera

ENTREVISTA. Tono Folguera

14:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1667045614569/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquests dies els membres de l'Acadèmia de Hollywood que s'han apuntat per votar estan visionant 'Alcarràs', la pel·lícula catalana seleccionada per l'Acadèmia espanyola per competir en els Òscars. Estan veient l'obra de Carla Simón i la resta de produccions d'arreu del món que aspiren a guanyar en la categoria de millor film internacional. Els acadèmics han de decidir qui passa la primera ronda, d'on sortirà una 'shortlist' amb 15 pel·lícules, una "llista curta" que es farà pública el 23 de desembre. D'entre aquesta quinzena de títols, escolliran les 5 nominades definitives que es donaran a conèixer el 24 de gener, i que viatjaran a Los Àngeles per assistir a la gala dels premis, el 12 de març.

Com estan seduïnt els productors i distribuïdors d'Alcarràs els acadèmics? Quants viatges cal fer als Estats Units i a d'altres països europeus per promocionar la cinta? Quina agenda de contactes cal moure perquè els votants es fixin en aquesta història de pagesos lleidatans? L'Ós d'or aconseguit a la Berlinale suma punts? Quines son les possibilitats reals d 'Alcarràs' per passar els talls? El coproductor del film, Tono Folguera ho explica tot en una entrevista al 'Tot és comèdia'. Folguera ja té experiència als Òscars perquè va formar part de l'equip del documental 'Balseros', nominat el 2004.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00