Sociedad

Turistes tot l'any pel canvi climàtic

El bon temps fa que la temporada cada vegada s'allargui més a la Costa Daurada

Berta Cabré, presidenta de la FEHT, als estudis de Ràdio Reus

Tarragona

La desestacionalització a la Costa Daurada comença a ser una realitat a causa del canvi climàtic: la bonança fa que els allotjaments estiguin oberts de manera gairebé permanent. Hotels, càmpings i cases rurals ja comencen a canviar el concepte de temporada pel d'any turístic: abans obrien només els mesos de més calor i tancaven a finals de setembre, i ara cada vegada allarguen més.

A hores d'ara, la meitat dels establiments continuen amb la persiana aixecada i aquest pont de Tots Sants han registrat xifres rècord del 80-80% de l'ocupació. Segons Berta Cabré, presidenta de la FEHT, "la famosa desestacionalització continua sent un repte, però cada vegada l'estem assolint més".Com a destí diu que ja es pot competir amb Benidorm pel clima, atraient sobretot clients del centre d'Europa que fugen del fred.

Una altra de les claus és omplir d'activitats els mesos amb menys afluència, com ja s'està fent els darrers anys amb esdeveniments esportius abans de Setmana Santa.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad