Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Ocio y cultura

Scorpio: "Les xarxes a vegades m'estressen, però si em treuen Insta em moro"

L'ex concursant del programa 'Eufòria' de TV3 acaba de publicar el seu primer tema, 'Deja vu'

ENTREVISTA Scorpio

ENTREVISTA Scorpio

19:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1667653992446/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

En realitat es diu Clara Sànchez. Té 20 anys i molta energia. Ha arribat a l'estudi ja somrient, ha fet alguna foto del panorama que s'ha trobat (en Màxim i la Laura ja assegudets, amb els guions a taula) pels seus seguidors (en té vora 12.000), i ens ha parlat de la seva nova cançó. És l'Scorpio, exconcursant d''Eufòria' de Tv3, i canta a 'Deja vu' que porta una vida like Hannah Montana, de coses que no s'esperava, i que la seva ment la salva de gent que espera veure com cau.

El pas per l'exitós programa de la televisió pública ha estat una alenada d'aire per la seva carrera i la dels seus companys, ja que li ha obert portes. Malgrat tot, recorda l'estrès i la pressió que havia arribat a viure durant aquella època, les llargues jornades de gravacions i preparació per les gales, però es queda amb el millor record del seu pas per 'Eufòria': una aventura única que diu que no oblidarà mai. De fet, mantenen el grup de WhatsApp amb tots els concursants, on cada dia parlen i comparteixen les seves novetats. Són una bona generació, diu, "una generació que no ens volem encasellar, que té ganes de provar coses noves, d'intentar nous formats i que no tenim por de fusionar estils". Ens ha avançat que el que podrem escoltar al seu proper àlbum serà "variat", que hi haurà una mica de tot, i que fa molt bona pinta. De fet, un dels productors musicals és en Pep Saula, també col·laborador del programa (ve demà, diumenge 6).

L'altre dia Instagram va eliminar alguns comptes massivament per un error, l'Scorpio va poder veure com queien en picat els seus seguidors. I confessa que això la va preocupar, "perquè és a través de les xarxes que em relaciono jo amb el públic, on vaig promo i on explico la meva feina. A mi em treuen Instagram i em voldria morir", i riu. I és perfectament comprensible quan després diu que a vegades desitjaria tenir algú que li gestionés tot el que seria l'activitat a xarxes, perquè n'ha d'estar pendent, i això a vegades es fa feixuc.

Una altra cosa que també ens ha explicat l'Scorpio al 'Tot és comèdia' és que no descarta en algun moment recórrer a un terapeuta, un tema del qual parlen bastant amb altres companys artistes en els temps que corren. "Ara, per sort, se'n parla més obertament que mai", i comenta que ara mateix no ho necessita, que es troba bé, però que en cap cas ho descarta perquè "tothom, en qualsevol moment, pot necessitar posar-se en mans d'un especialista". Recordem el cas de Miki Núñez, que ho va dir obertament després del seu pas per OT i pel festival d'Eurovisió, i l'Scorpio afegeix que en realitat, no cal tampoc haver-se de sotmetre a una pressió com la d'ell o la seva pròpia per necessitar anar a teràpia.

En aquesta conversa al 'Tot és comèdia' també repassem què se n'ha fet d'alguns altres membres d'Eufòria, com la Mariona Escoda, el Triquell, la Núria López o l'Edu Esteve.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00