Sociedad

Els transportistes tarragonins, en contra de l'aturada

No commparteixen cap de les raons esgrimides per la Plataforma en Defensa del Transport

Camions fent cua / ACN

Josep Lluís Aymat:"No és oportuna una convocatòria d'aquesta naturalesa".

04:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1667902862903/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

La Plataforma Nacional de Defensa del Transport ha convocat una aturada indefinida de cara a la setmana vinent. El president de la Federació Empresarial d'Autotransport de Tarragona (FEAT), Josep Lluis Aymat, es mostra en contra d'aquesta iniciativa i també de la forma d'actuar de l'associació, "ja que no té representativitat acreditada perquè no forma part del Comité Nacional de Transport".

Aymat, sorprès per la decisió de la plataforma, ha declarat que "han convocat una aturada patronal sense encomanar-se a ningú". Personalment, no entén aquesta situació, pel fet que assegura que "en els últims mesos l'Administració ha posat en marxa totes les mesures que es van acordar en l'anterior mobilització" i que fins ara, estan obtenint un bon resultat. Per això també considera que "en aquests moments l'associació de la iniciativa no té cap mena de raó".

La plataforma "està jugant amb la por de la gent" segons Aymat. Això ho fan "coaccionant i amenaçant en destruir vehicles i punxar les rodes" de tot aquell qui circuli durant la manifestació. A més, també ha expressat que "han escollit aquestes dates i circumstàncies de vulnerabilitat expressament". S'acosta el 'Black Friday' i Nadal, èpoques on el transport de mercaderies és essencial per abastir a tots els comerços.

El president de la FEAT, es mostra empàtic amb la casuística actual que travessa el país i diu que "el sector del transport s'està veient igual de perjudicat que els altres exceptuant les empreses energètiques, a les quals està afavorint la situació." Afegeix que "el descontentament del transport és real, però és el mateix que tenen els altres sectors econòmics". Aymat també defineix aquesta aturada com una irresponsabilitat, ja que pensa que "el més necessari ara és posar calma i no agreujar més la situació complicada d'inflació a la qual s'enfronta el país".

Quant a l'augment de preu dels combustibles, ell mateix ha expressat que "ha afectat molt a les empreses de transport". Tot i aquesta situació d'encariment, diu que "s'han pres mesures per pal·liar-la". També ha volgut destacar algunes accions que s'han realitzat en els últims mesos en benefici del gremi com "dos programes d'ajudes directes a les empreses distribuïdores, el descompte de vint cèntims en carburants i la nova llei que especifica que no es pot facturar un servei per sota del cost". Aymat es mostra satisfet amb aquests canvis normatius que assegura que "han estat fonamentals i que venien demanant fa anys". El dirigent de la FEAT, ha explicat que l'administració "està vetllant pels seus interessos i ha habilitat canals de denúncia anònims per sancionar els abusos que pateixen els transportistes per part dels carregadors". Un cop rebuda la demanda, les federacions han de prendre les mesures que trobin adients.

Les carreteres són, d'alguna manera, la casa dels camions durant hores i hores de trajecte. Aymat també n'ha volgut parlar i ha dit que "tothom surt guanyant amb la gratuïtat de les autopistes", ja que considera que els peatges "eren abusius". A més, ha assegurat que l'alliberació de les carreteres "ha suposat un estalvi de set-cents milions d'euros a tota Catalunya". Sobre les acusacions que assenyalen els camions directament pels embuts i l'excessiva circulació de vehicles a les autopistes, ha manifestat que "era previsible que hi hauria un gran flux de trànsit". També ha volgut defensar al sector dient que "els camions van ser obligats a conduir per l'autopista a partir de l'any 2018, el problema no és d'ells, és dels turismes". També assenyala en aquest cas a l'Administració, sobre qui diu que "fa molts anys que sabien quan acabaven les concessions i que un cop finalitzades, les autopistes s'omplirien d'usuaris no habituals". Per no arribar a aquesta situació, Aymat es mostra convençut de què "haurien d'haver reformat les infraestructures i també carreteres nacionals com la 340, on hi falten desdoblaments".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad