Sociedad

"El projecte de Hard Rock és fallit"

La Plataforma Aturem Hard Rock denuncia que el Govern ha destinat més de 39.000 euros addicionals al projecte per tal de fer diverses modificacions urbanístiques

Vista general dels terrenys on s'ubicarà el Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou, a tocar de PortAventura (horitzontal)

Tarragona

La Plataforma Aturem Hard Rock denuncia que el govern s'hauria gastat prop de 40.000 euros per fer les modificacions urbanístiques necessàries perquè el projecte vegi la llum. Asseguren que es faran nous contractes per elaborar i revisar diversos estudis i informes per fer els canvis pertinents al pla director urbanístic -després que se n'hagi aturat la tramitació perquè no complia diversos requisits- i que són de menys de 15.000€ cadascun, el límit per poder-ho adjudicar directament i sense concurs públic.

Alerten mitjançant un comunicat que aquesta despesa contrasta amb les declaracions fetes pel president, Pere Aragonès, en les quals sostenia que el Govern no destinaria "ni un euro públic" al projecte de Hard Rock, així com amb les darreres afirmacions del conseller de Territori, Juli Fernández, en les que insistia que "l'operació no té 'cap cost". Segons ha dit el seu portaveu, Eloi Redon, als micròfons del programa Aquí Camp de Tarragona, "ens estan mentint cada vegada que surten. Aquestes modificacions demostren que el projecte és fallit".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad