Sociedad

Calonge i Sant Antoni, ciutat emprenedora

La població del Baix Empordà acull la V edició del congrés d'empresa i emprenedoria els dies 23 i 24 de novembre.

Aquí Girona Especial Emprenedoria

Aquí Girona Especial Emprenedoria

57:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1668605878337/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Calonge i Sant Antoni celebra els dies 23 i 24 de novembre el V Congrés d'Empresa i Emprenedoria al seu viver d'empreses Altamar. En aquest especial d'una hora analitzem els factors clau en l'acte de convertir en realitat una idea de negoci amb ajuda del director d'Altamar, Quim Gudayol, i de com l'administració pot ajudar a dinamitzar-ho amb el regidor de promoció econòmica del consistori calongí, Arturo Prades.

Durant el programa també han intervingut diferents ponents que participaran al congrés. La responsable d'Incapto Cafè, Beatriu Mesas, explica un cas d'èxit en la comercialització a particulars de cafè en gra. Josep Coll, fundador de Red Points, explica 'com crear una startup d'èxit amb 3.000 € al 4t intent', una conferència que mariadarà 'Rock&Roll i Business'. I Pol Mercader, de Xarketing, donarà les claus per 'Digitalitzar a cost 0' l'empresa.

Encara queden algunes inscripcions per al congrés excepte per la conferència magistral que el tancarà -gratiïta- a càrrec de Victor Küppers, per la que ja no queden places.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00