Ocio y cultura

El Truffaut, l'únic cinema al centre de Girona, fa 22 anys i estrena segona sala

Per celebrar-ho, l'equipament projectarà avui "La nit americana" de Françoise Truffaut

Segona sala del Truffaut

Segona sala del Truffaut / Cinemes Truffaut

Girona

El cinema Truffaut de Girona inaugurarà aquest divendres 18 de novembre la segona sala, que està en el mateix edifici del Modern. La sala 2 arrencarà amb l'estrena a Girona del film 'Tori i Lokita', l'última obra dels germans Dardenne. L'obertura de la segona sala coincideix amb el 22è aniversari del cinema municipal. Per això, aquest dijous 17 a les nou del vespre es projectarà un passi gratuït de la pel·lícula 'La nit americana', de François Truffaut. A més, a partir de les cinc de la tarda hi haurà una jornada de portes obertes perquè els espectadors puguin veure la nova sala del cinema Truffaut de Girona.

El fet de tenir dues sales de cinema, el Truffaut podrà diversificar més els continguts i la programació del cinema. Per això s'hi estrenaran títols que fins ara no tenien cabuda pel fet de tenir una sola sala. Amb aquest segon espai es podrà donar continuïtat als títols estrenats i acollir activitats i continguts especials que complementin l'oferta del cinema.

De tot plegat n'hem parlat a l'Aquí Girona amb el president del Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona, Guillem Terribas.

El cinema Truffaut estrena segona sala

09:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000031921/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad