Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Ocio y cultura

Israel Solà: "La família és ferir-se i saber perdonar"

El director de La Calòrica estrena a la Sala Flyhard 'Austràlia', una obra sobre la maternitat i la família

ENTREVISTA. 'Austràlia'

ENTREVISTA. 'Austràlia'

19:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1668863430677/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

A 'Austràlia', una noia (Ester Cort) viatja fins a les antípodes per donar un òvul a la seva germana emigrada (Carme Poll) que no pot tenir fills. Al contrari de la seva germana casada amb un australià (Brian Lehane, que en l'obra parla en anglès), ella ni té ganes ni la necessitat de formar una família. L'acompanya en aquest llarg viatge de cinc setmanes la tercera germana que també viu a Catalunya (Meritxell Huertas). És la gran de totes, està separada, té un fill adolescent i ha hagut de tornar a casa dels pares per una situació laboral precària.

Què en pot sortir d'un viatge com els que fèiem de petits per vacances, però en l'edat adulta? I en un una família que viuen tan allunyats els uns dels altres? El resultat d'aquesta 'road movie' teatral són moments catàrquics on les germanes després de ferir-se "dient-se les veritats" es reconcilien perquè s'estimen de debò. Aquestes escenes d'alt voltage emocional s'intercalen amb d'altres més còmiques.

La maternitat, la conveniència de tenir fills, els diferents models de família son alguns dels temes d' Austràlia', el primer text en solitari del director de La Calòrica, Israel Solà. Una història -al menys el punt de partida- basada en fets reals, els que va viure una de les actrius de la peça, Ester Cort. Cort, Solà i Carme Poll han passat pel 'Tot és comèdia'. L'espectacle es pot veure fins al 19 de desembre a la Sala Flyhard de Barcelona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00