Ocio y cultura

El festival REC oferirà una trentena de propostes

Les projeccions es duran a terme del 30 de novembre al 7 de desembre al Teatre Metropol, que acollirà el gruix de la programació, i altres espais

Tret de sortida al REC / cedida

Tarragona

El festival de cinema REC de la ciutat de Tarragona es durà a terme des d'avui fins al dia 7 de desembre. De la trentena de pel·lícules que es projectaran, més de 20 són preestrenes; Algunes de les propostes que es podran visualitzar fins dimecres vinent són les premiades internacionalment: "Triangle of sadness", "Regra 34" o "Los reyes del mundo" entre moltes més. Segons Xavier Puerto, director artístic del festival, l'objectiu és gaudir i descobrir pel·lícules d'un gran talent.

El punt neuràlgic durant aquesta setmana se situarà al Teatre Metropol, que acollirà la majoria de sessions. Com a novetat d'enguany, als descansos entre un llargmetratge i el següent, es celebraran concerts al pati per amenitzar l'espera i gaudir de música emergent i local.

A més gtambé hi haurà diverses seccions com Òpera Prima, que projecta els millors debuts internacionals de joves talents; Capicua, que descobreix la carrera d'autors ja consolidats i es mostra la seva primera obra i l'última; i per últim, també es faran les Sessions vermut, que són migdies festius al Serrallo on un cop vista la peça, els espectadors poden compartir una estona amb l'autor d'aquesta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00