Ocio y cultura

El festival REC oferirà una trentena de propostes

Les projeccions es duran a terme del 30 de novembre al 7 de desembre al Teatre Metropol, que acollirà el gruix de la programació, i altres espais

Tret de sortida al REC / cedida

Tarragona

El festival de cinema REC de la ciutat de Tarragona es durà a terme des d'avui fins al dia 7 de desembre. De la trentena de pel·lícules que es projectaran, més de 20 són preestrenes; Algunes de les propostes que es podran visualitzar fins dimecres vinent són les premiades internacionalment: "Triangle of sadness", "Regra 34" o "Los reyes del mundo" entre moltes més. Segons Xavier Puerto, director artístic del festival, l'objectiu és gaudir i descobrir pel·lícules d'un gran talent.

El punt neuràlgic durant aquesta setmana se situarà al Teatre Metropol, que acollirà la majoria de sessions. Com a novetat d'enguany, als descansos entre un llargmetratge i el següent, es celebraran concerts al pati per amenitzar l'espera i gaudir de música emergent i local.

A més gtambé hi haurà diverses seccions com Òpera Prima, que projecta els millors debuts internacionals de joves talents; Capicua, que descobreix la carrera d'autors ja consolidats i es mostra la seva primera obra i l'última; i per últim, també es faran les Sessions vermut, que són migdies festius al Serrallo on un cop vista la peça, els espectadors poden compartir una estona amb l'autor d'aquesta.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad