Sociedad

Gratuïtat de la C-32 entre El Vendrell i Cubelles

La mesura es començarà a aplicar al primer semestre del 2023

El conseller Juli Fernández amb l'alcalde del Vendrell

El Vendrell

L'autopista C-32 serà gratuïta pels trajectes interns entre el Vendrell i Cubelles a partir de l'any vinent. L'objectiu de la Generalitat -que assumirà el cost, de 2'5M€ anuals- és desviar cap a l'autopista una part dels 22.000 vehicles que cada dia passen per la C-31, una via a cavall entre el Penedès i el Garraf que travessa Segur de Calafell, Cunit o Cubelles. Segons càlculs del mateix govern, un de cada quatre podrien fer el canvi, amb la disminució de la sinistralitat que comportarà, a més de la reducció de la contaminació als nuclis urbans.

El territori feia temps que reivindicava aquesta mesura, que s'ha anunciat a la Taula de la Mobilitat del Penedès i es començarà a aplicar durant els primers mesos de l'any vinent. Per a poder-se'n beneficiar, els conductors hauran de descarregar-se una aplicació o bé disposar del sistema de telepeatge.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad