Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El nivell de futbol al Mundial m'està semblant bo"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'actualitat del Mundial de Qatar amb Bojan Krkic pare i Bruno Alemany

"El nivell de futbol al Mundial m'està semblant bo"

"El nivell de futbol al Mundial m'està semblant bo"

14:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1669908741395/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat l'actualitat del Mundial després que Leo Messi amb Argentina i Robert Lewandowski amb Polònia, hagin segellat el bitllet pels vuitens de final de la competició. A més, aquesta nit se la juga Espanya, contra Japó, però amb la classificació pràcticament a la butxaca pels de Luis Enrique. A SER Catalunya ho hem analitzat amb el nostre expert en futbol internacional, Bruno Alemany, i amb Bojan Krkic pare.

"M'encanta el Mundial, per fi els equips petits són competitius i planten cara als grans equips, i jugant bon futbol", ha analitzat Krkic, qui també ha destacat que "aquest Mundial serà un abans i un després pels jugadors amb molt talent, amb fantasia, comm Messi, Ronaldo o Modric". I ha argumentat: "aquests jugadors al següent Mundial no hi seran. Ara estem en un futbol que és intensitat i hi ha molt bons jugadors i entrenadors que apreten molt. El següent Mundial serà d'intensitat".

Per altra banda, Bruno Alemany ha destacat que en aquest Mundial li està faltant, en alguns equips, "una mica de pausa". "Normalment aquest Mundial està premiant l'equip que està sent valent, però els equips que comencen a tocar-la una mica i tenir possessions més llargues, també estan sortint afavorits", ha analitzat Alemany, qui ha afegit: "la selecció espanyola està sent l'exemple de que es pot tenir la pilota i fer-li mal al rival sense necessitat d'estar fent esprints cada 10 segons". I encara sobre la selecció espanyola, Bojan Krkic pare ha dit: "la selecció espanyola pinta bé, però m'encanta el Mundial perquè és imprevisible, cada partit és una incògnita".

Finalment, Bruno Alemany ha destacat: "el nivell de futbol d'aquest Mundial m'està semblant bo", i ha destacat un nom propi: "Gakpo ha marcat 3 gols i està fent un gran Mundial, demostra que és un davanter molt complet".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00