Sociedad

Front comú a favor de Hard Rock

ERC ha plantat els agents polítics, socials i econòmics del territori en un acte de defensa del macro complex

Assistents a l'acte a la Cambra de Tarragona / ACN

Tarragona

La Cambra de Comerç de Tarragona ha reunit polítics i empresaris del territori per emetre un comunicat a favor del projecte Hard Rock amb l'objectiu principal d'exigir celeritat al Govern de la Generalitat de Catalunya. Aquest acte ha estat encapçalat per representants de gairebé deu ajuntaments del territori on hi ha hagut l'absència d'ERC, tant de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, com del delegat del Govern.

La Cambra ha presentat la lectura d'un manifest que se signarà en els propers dies que expressa la importància que té el projecte pel sector turístic, l'ingrés econòmic que suposaria pel territori i la creació de llocs de treball. L'escrit conclou demanant que el Govern acceleri el l'aprovació definitiva del pla urbanístic per evitar que perilli la inversió.

Laura Roigé, presidenta de la Cambra, ha explicat que la finalitat és "articular una nova estratègia turística a la província precedida de l'exemple de Port Aventura World". Segons l'alcalde de Vila-Seca, Pere Segura, "l'excés de temps d'espera pot posar en risc el projecte, ja que les empreses han de negociar finançaments molt importants com aquest i el temps és un factor clau". Finalment, l'alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat directament a la "falta de suport institucional per part d'Esquerra Republicana de Catalunya" i ha titllat la seva estratègia de "política sectària".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad