Fútbol | Deportes

La infermeria del Girona, al detall

Fins a vuit futbolistes es van perdre ahir el partit per lesió i a ells se'ls afefgeix Javi Hernández

El Girona FC celebrant un gol davant l'Osasuna. / Girona FC

El Girona torna d'aquí a dues setmanes justes a la competició, el dia 29 de desembre a les 17:00 hores de la tarda a Montilivi, en un partit davant el Rayo Vallecano d'Iraola, però ara com ara Míchel segueix amb la infermeria plena i col·lapsada, malgrat que la majoria dels futbolistes haurien d'estar disponible per a poder aportar des de sobre la gespa a partir del 2023. Després de la lesió de Javi Hernández són fins a nou els futbolistes que ara mateix no té disponible Míchel, que ahir va explicar que Reinier està "entrenant amb el grup i pot arribar a la Copa" i que Borja i Yángel "poden arribar a la Lliga, però molt justos".

Javi Hernández: Lesió als isquiotibials, ahir va passar proves a Barcelona al vespre i la sensació que tenia ell al sortir del partit era d'una petita ruptura. Veurem si el club informa d'alguna cosa, però a priori, com a mínim, difícil que pugui arribar a la Copa perquè una lesió muscular minim són 10 dies.

Riquelme: Un més a la llista de jugadors de baixa per una lesió muscular. El futbolista cedit per l'Atlético de Madrid es va lesionar als isquiotibials durant l'estada a Estepona i s'espera que si no arriba al partit contra el City pugui fer-ho en el partit de Copa del Rei, malgrat que Míchel vol que els jugadors que juguin dijous que ve hagin tingut un rodatge previ.

Valery: El jugador de l'Escala es va fer una petita lesió al peu després del primer partit a Estepona davant l'Standard de Lieja i s'ha perdut els dos últims partits amistosos, tot i que la previsió és que no hi hagi cap problema perquè pugui disputar uns minuts en el partit davant el Manchester City.

David López: Es va perdre el partit d'ahir per lesió, segons Míchel per unes molèsties, i sembla complicat que pugui participar en el partit del dissabte davant el City. No és la primera vegada que el futbolista pateix aquestes molèsties i això, els antecedents i la importància que té ara mateix a l'equip, fa que no es vulgui córrer cap risc.

Juanpe: El central canari encara li resten alguns mesos de recuperació. Ahir Míchel va explicar que la seva evolució està sent molt positiva, però estem parlant d'un procés lent i que, a priori, tindrà a Juanpe apartat dels terrenys de joc fins a finals de febrer.

Ibrahima Kebé: És el futbolista amb una lesió de més llarga durada. Ha hagut de ser intervingut en vàries ocasions per a intentar solucionar els problemes al genoll que arrossega des de fa més d'un any. Sembla que per fi pot estar veient la llum al final del túnel i que aquesta setmana o com a molt la que ve podrà ja sortir a la gespa a començar a trotar i fer carrera continua.

Reinier: El futbolista va lesionar-se muscularment per segona vegada pràcticament consecutiva al mes d'octubre durant l'stage que va realitzar l'equip a Olot i encara no ha reaparegut, tot i que ahir va ser el primer dia que el brasiler va asseure's a la banqueta i ben aviat pot tenir minuts, inclús podria ser que dissabte davant el Manchester City, malgrat que Míchel va insistir ahir en el fet que prefereix que el jugador encara faci entrenaments amb el grup per evitar riscos innecessaris.

Borja García: Lesionat de llarga durada el dia de l'Eibar - Girona, on va marcar aquell autèntic golàs que va apropar el Girona a la final del playoff d'ascens a Primera Divisió. Va haver d'operar-se del genoll després d'haver intentat diferents tractaments. A l'octubre semblava que podia reaparèixer, però, va tenir una recaiguda i ara sembla que està a punt de poder tornar. Míchel va confirmar ahir que és just que pugui estar per l'inici de Lliga.

Yángel Herrera: Es va lesionar l'últim partit de lliga davant l'Elche, també muscularment i semblava que havia de ser cosa d'una o dues setmanes, però encara no ha reaparegut. Míchel ahir va explicar que encara no ha fet cap entrenament d'alta intensitat amb el grup i que és complicat que pugui arribar al primer partit de Lliga.