Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Luis Fernández: "Griezmann es el mejor jugador francés en este Mundial, es el líder"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la prèvia de la final del Mundial, que serà un Argentina-França, amb Luis Fernández, Jofre Mateu, Lluís Carreras, Lluís Flaquer i Bruno Alemany

Luis Fernández: "Griezmann es el mejor jugador francés en este Mundial, es el líder"

Luis Fernández: "Griezmann es el mejor jugador francés en este Mundial, es el líder"

24:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1671114886477/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit ja ha quedat definida la final del Mundial de Qatar. Diumenge s'enfrontaran Argentina i França, Messi i Mbappé, amb l'objectiu de coronar-se campions del món. Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la prèvia de la final amb Luis Fernández, amb els nostres analistes Jofre Mateu i Lluís Carreras i amb els enviats especials de La SER a Doha, Lluís Flaquer i Bruno Alemany. "Los jugadores que tenemos ahora en Francia han conseguido jugar en los grandes clubes porque tienen talento, tienen fuerza, y eso se le nota a esta selección", ha explicat Fernández als micròfons de SER Catalunya.

A més, Luis Fernández també ha destacat al 'Què t'hi Jugues!' el gran paper que està gent Antoine Griezmann en aquest Mundial. "Griezmann es el mejor jugador francés de este Mundial, es el líder", ha afirmat, i ha afegit: "ha tenido pases de gol, su forma de estar dentro del camp, distribuyendo, recuperando, queriendo balón...". "Cuando Griezmann llegó al Barça lo quisieron poner en varios sitios, que no eran su sitio, y hoy al Atlético de Madrid el Cholo Simeone le ha dado la notoriedad", ha afegit Luis Fernández sobre el rendiment de Griezmann.

La gran pregunta, en aquests dies previs a la final del Mundial de Qatar: qui guanyarà la final? "Em costa veure una França que no guanyi aquest Mundial, la veig molt superior", ha afirmat Jofre Mateu al 'Què t'hi Jugues!', qui ha afegit: "França és un equip que no vol jugar a una cosa específica, però que ho domina molt tot". Per la seva banda, Lluís Carreras ha dit: "jo no veig a França molt favorita. Com a equips els veig bastant iguals a França i a Argentina. A França la veig amb molt bons jugadors, però sense cap idea definida". I Lluís Flaquer ha opinat: "jo a França la poso un punt per davant d'Argentina, però no la veig tan fiable com en altres èpoques".

Encara sobre la final, Lluís Carreras ha destacat que creu que Argentina "està obligadíssima a guanyar aquesta final" i que "això li pot anar a favor a França", mentre que Bruno Alemany ha destacat que veu "a un Messi diferent, el veig gaudint". Sobre les comparacions entre Messi i Maradona, Bruno ha reflexionat: "Messi mai farà un Mundial com el del 86 que va fer Maradona. Però és que això no ho farà mai ningú. Però en tota la resta és millor Messi".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00