Directo

RENOVACIÓN CGPJ Sigue en directo las comparecencias de Esteban González Pons (PP) y Félix Bolaños (PSOE) tras el acuerdo para desbloquear el CGPJ cinco años después

Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"No veig a Messi, Neymar i Mbappé massa temps plegats al PSG"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem del futur de Messi amb Ramon Besa i Juan Irigoyen

"No veig a Messi, Neymar i Mbappé massa temps plegats al PSG"

"No veig a Messi, Neymar i Mbappé massa temps plegats al PSG"

09:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1671633244352/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'endemà de la caòtica celebració mundialista pels carrers de Buenos Aires, al 'Què t'hi jugues!' hem analitzat el futur de Messi i les conseqüències que el seu triomf a Qatar por tenir amb els periodistes d'El País Ramon Besa i Juan Irigoyen. "Messi se quedará en la selección hasta la Copa América del 2024. El torneo se juega en Ecuador pero la Conmebol ya está maniobrando para que se juegue en Argentina", ha explicat Irigoyen, "así tendrá un homenaje merecido por todo el país".

Per al Ramon Besa, els dubtes se centren en què passarà a les files del PSG: "Ara la gràcia és saber si Messi i Neymar faran societat al PSG i d'aquesta societat Mbappé no en voldrà formar-hi part i se n'anirà. No els veig massa temps plegats al PSG". També Irigoyen creu que el futur de l'argentí, de moment, passa per França: "Creo que Messi se quedará en el PSG una o dos temporadas más, quiere la quinta Champions". En aquest trident, Ramon Besa hi veu una semblança amb un vell conegut: "Mbappé és una mica com Cristiano. Ell vol ser el rei, i sap que mentre tingui a Messi al costat, la gent considerarà l'argentí campió del món". "Neymar y Messi son jugadores que entienden el juego colectivo y asociativo, Mbappé es un solista total", sentencia Irigoyen.

Sobre la celebració per la consecució del Mundial, Irigoyen ha assegurat que Messi no sabia que l'emir li posaria la túnica moments abans d'aixecar la Copa: "Quizás si hubiera tenido un momento para reflexionar no se la hubiera puesto". Mentre Ramon Besa ha mostrat comprensió amb el fet que l'argentí no fes cap gest envers el Barça: "És molt difícil que els que manen al club no instrumentalitzin un missatge a l'afició blaugrana. Ell se sent culé, però si la mateixa directiva que el va fer fora perquè no hi havia diners ha de presumir d'aquella foto, jo ho entenc que no el faci". Al 'Què t'hi jugues!' també hem parlat de les escenes dramàtiques que es van viure ahir a la rua d'Argentina, que va concentrar fins a cinc milions de persones al carrer. "Lo lógico y más seguro hubiera sido que se hubiera celebrado en la Casa Rosada, como se ha hecho siempre en la celebración de las Copas. Y si Messi no quiere mezclarse con políticos, que no le hubiera dado la mano al presidente Alberto Fernández".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00