Fútbol

Santi Bueno: "No he dubtat amb la renovació, estic on vull ser"

El central del Girona assegura que l'acord és el millor per a "les dues parts"

AQUI GIRONA ESPORTS 24/01

AQUI GIRONA ESPORTS 24/01

10:45

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000032873/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Girona ha presentat avui l'ampliació de contracte de Santi Bueno, que s'ha compromès amb el conjunt gironí fins al juny del 2026 i passa a tenir una clàusula de 25 milions d'euros.

Sensacions: “Estic molt content de ser aquí i seguir més anys. El club està en creixement, jo també, i anem de la mà a tots dos”, ha comentat Bueno.

La seva trajectòria: “Arribar a Europa sempre és complicat. Em va costar molt adaptar-me a Barcelona, però la cessió al Peralada em va anar molt bé. El Girona va apostar per mi i la decisió de venir aquí engloba la idea de créixer i el club de voler tornar-ne a primera. S'han complert els objectius de totes les parts.”

Interès d'altres clubs: “Sobre la taula no ha arribat cap oferta, però sí que hi havia interessos d'altres equips. No he tingut cap dubte de renovar, ja que estic on vull estar, estic molt content i vull continuar creixent”, ha explicat el central uruguaià

La vermella a Vila-real: “És una pena no poder jugar contra el Barça. No puc entrar en decisions arbitrals encara que siguin injustes. Va ser una llàstima no aconseguir el punt treballat a Vila-real, però toca millorar i treballar per seguir evolucionant i preparar el partit contra el Barça”.

La selecció, següent repte: “Com a jugador uruguaià vull jugar amb la selecció. Vaig treballant per això, però sense ansietat i el dia que em truquin aniré amb ganes i fent tot el que pugui”.

Callens, competència per a la defensa: "L'integrarem de la millor manera, avui ha entrenat amb nosaltres i volem que sigui un més immediatament", ha sentenciat Santi Bueno, un jugador feliç després de renovar fins al 30 de juny del 2026

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00