Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Albert Perrín: "El Jan sempre escolta, que faci cas és una altra cosa"

L'exvicepresident del Barça i bon amic de Laporta fa balanç dels dos anys de mandat del president i justifica els pagaments a Enríquez Negreira

Albert Perrín: "El Jan sempre escolta, que faci cas és una altra cosa"

Albert Perrín: "El Jan sempre escolta, que faci cas és una altra cosa"

21:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1678195019744/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Albert Perrín coneix Laporta des de pràcticament el seu naixement. L'empresari barceloní era un bon amic del seu pare i, en la primera etapa com a president del Barça, el va acompanyar com a persona de gran confiança. Perrín va ser vicepresident del club des del 2005 -quan van plegar Rosell, Bartomeu i companyia- fins el 2010. Avui que fa dos anys que Laporta va guanyar novament les eleccions, l'exdirectiu fa balanç en una entrevista amb el 'Què t'hi Jugues'.

"El veig amb força, és un tro. És el que necessitava el Barça per sortir de l'atzucac. La tasca que té és dura, ingrata i els enemics floreixen constantment. Torejar això no és fàcil", ha manifestat Perrín, que veu Laporta amb ganes de reflotar el club: "Jan és el Jan en estat pur. El Jan no enganya. És natural. Ha guanyat molta experiència. El problema és que l'entorn que té i tal com s'ha trobat el club tindrà difícil remuntar-ho. Tenim mancances econòmiques i un equip limitat".

Ara bé, per a l'exvicepresident, el mandatari actual ha de lluitar contra diversos enemics. Un d'ells, Javier Tebas, el president de LaLiga: "El senyor Tebas és un dels enemics. Ara que té poder, encara ho és més. Sempre ha estat antibarcelonista fins la mèdul·la. Ara que té poder, encara ho és més. Va dir que no deixaria fitxar, li surt de dins".

Perrín també ha tingut paraules pels expresidents Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu: "Si aquests sinvergüenses que van entrar el 2010 haguessin fet el projecte Foster, que costava 270 milions, ens haguéssim estalviat una gran quantitat de milions. La història ha estat bastant tràgica", ha manifestat. "Si el senyor Florentino en algun moment pensava com fer-ho per ensorrar aquest club que ho està guanyant tot, mai l'hagués encertat tant com posar Sandro Rosell de president", ha volgut ironitzar Perrín.

Sense escàndol pel cas Negreira

Albert Perrín ha assegurat no saber res dels pagaments a l'exvicepresident del Comitè Tècnic d'Àrbitres, José María Enríquez Negreira, durant la seva època al club blaugrana. Tot i que ha volgut treure'n ferro: "Jo no sabia res. Però no m'escandalitza. Que es parla de l'àrbitre que treballa pel Madrid? No té amistats? No podria rementar si volés? Els catalans ens posem el dit a l'ull nosaltres mateixos".

L'exvicepresident del Barça justifica la decisió presa per totes les juntes directives de mantenir els pagaments al segon dels àrbitres, per si de cas succeïa quelcom perjudicial per al club: "Això comença a l'època del senyor Núñez. Son herències que es van mantenir. Potser es va pensar que millor continuar pagant perquè si deixem de pagar potser ens fan un disbarat. Una cosa és estar darrere d'un micròfon i l'altra és estar manant. No es creïis més enemics dels que tens. I si això té un cost, no remenem la merda"

"A vegades els passadissos costen calés. A mi m'ha costat molts sopars de bastants calés. Els passadissos tenen un cost de temps i de diners. El futbol és política i la política requereix passadissos. I si quan es va rribar es va veure això del Negreira es deuria dir que no ho remenéssim perquè no ens perjudiquessin més del que ja ens perjudicaven. Però és un pensament meu, no tinc informació", ha manifestat.

Adrià Soldevila

Adrià Soldevila

Redactor de Deportes de SER Catalunya. Cubriendo la información del FC Barcelona desde 2014. Es autor...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00