Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

David López: "La meva sortida de l'Espanyol? Les formes no van ser les correctes"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el jugador del Girona FC, en la prèvia del derbi contra el RCD Espanyol, el seu exequip, d'aquest cap de setmana

David López: "La meva sortida de l'Espanyol? Les formes no van ser les correctes"

David López: "La meva sortida de l'Espanyol? Les formes no van ser les correctes"

16:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1680187088586/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana Montilivi acull el derbi català entre el Girona FC i el RCD Espanyol a la Lliga i avui al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb David López, jugador del Girona, qui diumenge viurà un derbi molt especial, després d'haver jugat durant molts anys a l'Espanyol. "Serà un partit molt especial per a mi. Sobretot ho va ser el de l'anada, a l'RCDE Stadium, però sempre serà especial jugar contra l'Espanyol", ha confessat David López als micròfons de SER Catalunya.

"Si guanyem dissabte seria anar posant rivals cap avall i nosaltres anar mirant cap amunt", ha destacat David López sobre el derbi de dissabte a Montilivi i ha afegit que "la rivalitat entre el Girona i l'Espanyol cada vegada va creixent". "L'altre partit va ser molt intens, però m'agrada. Sempre que hi hagi un respecte, és molt atractiu pel món del futbol", ha detallat al 'Què t'hi Jugues!'.

A més, David López també ha parlat molt bé de Míchel Sánchez, el seu actual tècnic al Girona FC: "és un entrenador novell a la categoria i ara està aconseguint trobar la tecla. M'agrada molt la forma de gestionar el grup i la seva idea tècnic-tàctica, una idea innovadora, de trobar els espais i l'home lliure. És molt vistós per l'aficionat".

La sortida del RCD Espanyol

David López és una llegenda del RCD Espanyol, club del qual va marxar aquest estiu després d'una temporada on només va ser titular en vuit partits. Al 'Què t'hi Jugues!' ha parlat de la seva sortida del club blanc-i-blau: "Quan ho miro amb perspectiva, les formes no van ser les correctes. A l'Espanyol li vaig donar tot. Si el club no em volia ho hauria acceptat, com vaig fer, però les formes de com es va produir no em va agradar gens. Per això tinc l'espineta. Més enllà d'això, estimo a l'Espanyol perquè sempre serà el meu club".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00