Sociedad | Actualidad

Detenen a Múrcia l'home que ahir en va matar un altre en un club de tir de Canovelles

L'arrestat té 19 anys i es disposava a agafar un tren quan ha estat localitzat

Estación soterrada de ferrocarril Murcia del Carmen / Cadena SER

Múrcia / Barcelona

La Policia Nacional ha confirmat a la Cadena SER la detenció, aquest diumenge, a l'estació ferroviària del Carmen de Múrica del presumpte autor dels trets que van acabar amb la vida d'un home, ahir dissabte, al Club de Tir Precisió Granollers de Canovelles, al Vallès Oriental. Els fets van passar sobre quarts de vuit de la tarda, quan per raons que s'investiga, un home va obrir foc contra un altre. Inicialment, la víctima va quedar ferida en estat crític, i va morir poc després.

La policia assenyala que el detingut, de 19 anys, ha estat arrestat sobre les 8 del matí a l'estació del Carmen després d'obligar a punta de pistola a dues dones a traslladar-lo amb cotxe durant la matinada fins la capital murciana. El pistoler, de nacionalitat espanyola i que en el moment de la detenció duia dues armes de foc carregades de munició i una arma blanca, es disposava a agafar un trent.

En un comunicat, l'Ajuntament de Canovelles ha lamentat profundament la mort del treballador, que segons ha informat el consistori és veí de Granollers. Pel que fa al presumpte autor dels fets, l'Ajuntament assegura que és veí d'un altre municipi del Vallès Oriental, sense concretar-lo. El presumpte assessí va fugir del lloc dels fets i els Mossos el buscaven des d'ahir en un ampli dispositiu. Finalment ha estat la Policia Nacional qui l'ha detingut aquest matí a Múrcia capital.