Sociedad

Amb Veu de Dona arriba a Barcelona

El pròxim dimarts 25 d’abril a partir de les 18:00 hores

Barcelona

Ràdio Barcelona de la Cadena SER, organitza el pròxim dimarts 25 d’abril a partir de les 18:00 hores ‘Amb Veu de Dona’, una jornada per compartir inquietuds, interessos i arguments amb perspectiva de gènere. L’acte tindrà lloc a l’auditori de Nobu Hotel Barcelona (Av. de Roma 2-4).

Al llarg de dues hores i mitja, debatrem, entre altres temes, sobre la invisibilitat històrica de la dona a la medicina, sobre el seu paper de pionera a la comunicació i l’esport o sobre l'impacte de la perspectiva de gènere en àmbits com l'audiovisual, el llenguatge o la música. La llegenda del bàsquet femení Laia Palau, la doctora especialitzada en perspectiva de gènere Carme Valls Llobet, la periodista Olga Viza, la cantant Sara Roy o Iolanda Triviño de la Global Future of Work Foundation són alguns dels noms que ens acompanyaran durant la jornada.

Qualsevol persona interessada a assistir-hi pot inscriure’s gratuïtament a través del següent formulari i consultar amb detall el programa d’activitats.

‘Amb Veu de Dona’ compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, el patrocini d’Instituts Odontològics, Clínica Opción Médica, Galerías del Tresillo, Nobu Hotel Barcelona I la col·laboració de la Diosa del Agua i CIRH, Centre de fertilitat i reproducció humana.

Presentadora de l’acte: Núria Pujadas, redactora de SER Catalunya

  • 18:00- Benvinguda de Jordi Finazzi, director de Ràdio Barcelona-SER Catalunya.
  • 18:05- La dona al camp i la seva aportació a l'ecofeminisme.

Xerrada amb Rosa Cortés, directora de l'Escola Agrària d'Alfarràs, depenent del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

  • 18:35- Més futur a la feina. Menys símptoma de la impostora.

Ponència a càrrec de Iolanda Triviño, fundadora del Valkiria Institute For Futures

  • 18:50- Més futur a la feina. Una experiència concreta.

Presentació a càrrec de Valentina Pizzolon, directora de màrqueting i líder del procés de digitalització de Galerías del Tresillo.

  • 18:55- La invisibilitat de la dona al llarg de la historia de la medicina

La periodista de SER Catalunya Susanna Ruiz entrevista Carme Valls Llobet, doctora especialitzada en endocrinologia i perspectiva de gènere.

  • 19:15- Salut i dona: necessitats i serveis específics.

Presentació de l’emprenedora Jou López, especialista en salut de la dona i fundadora i CEO de Femme Up, una startup dedicada a la millora de la libido i la salut hormonal de la dona.

Presentació "La dona i la maternitat actual", a càrrec de la Dra. Sara López, metge especialista en medicina reproductiva del CIRH.

  • 19:25- Dones pioneres: el món de la comunicació i de l’esport com a exemples.

Taula rodona amb les periodistes Olga Viza, Gemma Herrero, Anna Ballbona, autora del llibre ‘Elles competeixen’, i l’exjugadora de bàsquet Laia Palau.

  • 19:50- Dos escenaris de la dona avui: la llengua i la música.

Xerrada moderada per la locutora d’Els 40 Urban Neus González amb Irene Yúfera, coautora del llibre ‘Qui parla i qui calla: comunicació i (des)igualtat entre dones i homes’ i la cantant Sara Roy.

  • 20:15- Entrevista i actuació musical de la cantant Sara Roy.
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00