Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Ramon Besa: "El que he llegit fa que jo tingui una percepció que no té res a veure amb el vídeo del Madrid"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'actualitat esportiva amb Ramon Besa des de la llibreria Ona de Barcelona

Barcelona

Com cada dimecres al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat l'actualitat esportiva i del FC Barcelona amb Ramon Besa, avui des de la llibreria Ona de Barcelona, ja que estem en setmana de Sant Jordi. "Cada any Sant Jordi té nous al·licients i un fil conductor, que és visitar parades de llibres i de roses. És una festa que transcendeix les èpoques, les generacions i que cadascú sap treure el seu profit", ha reflexionat Besa als micròfons de SER Catalunya.

Ramon Besa: "El que he llegit fa que jo tingui una percepció que no té res a veure amb el vídeo del Madrid"

13:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1681914819490/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquest cap de setmana el FC Barcelona té un partit important a la Lliga contra l'Atlético de Madrid, que es jugarà diumenge a un quart de cinc de la tarda, coincidint amb el dia de Sant Jordi. "Em fa nosa, hauria posat el partit al vespre, i no el dia de Sant Jordi. Si pogués ser al vespre millor, perquè a la tarda et parteix el dia", ha explicat Besa al 'Què t'hi Jugues!.

Per altra banda, amb Ramon Besa també hem parlat d'una de les polèmiques de la setmana: la guerra entre el FC Barcelona i el Real Madrid després de les paraules de Joan Laporta i del vídeo del club blanc. "Es parla amb molta frivolitat. A vegades, per tenir una certa opinió d'alguna cosa has de tenir una opinió formada", ha començat Besa, qui ha continuat: "hi ha coses que són objectivables; és objectivable que més enllà de la trajectòria del Madrid durant el franquisme, sempre he tingut la sensació que el Madrid ha estat l'equip que manava. Crec que és objectivable que el Barça ho va passar malament durant el franquisme". I ha afegit: "no em ficaré ni revisaré què va suposar pel Madrid el franquisme. Tinc molt clar el que va suposar pel Barça. El que he llegit, d'autors que tenen credibilitat, fa que jo tingui una percepció que no té res a veure amb el vídeo del Madrid".

A més, amb Ramon Besa també hem analitzat les explicacions que va donar Joan Laporta sobre el Cas Negreira: "el moll de l'os continua sense resoldre's. Podem anar donant voltes i voltes, el president del Barça les domina molt bé, però l'origen del conflicte és per què van sortir aquests diners del club i on van anar a parar, i de moment no sabem res més. Laporta va intentar defensar al club i aspirar que la UEFA no els sancioni. En aquest moment és el gran temor, que deixin al Barça fora d'Europa la pròxima temporada".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00