Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El Manchester City és un equip que ha madurat molt"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la prèvia del Real Madrid-Manchester City a les semifinals de la Champions amb Lu Martín i Jofre Mateu

"El Manchester City és un equip que ha madurat molt"

15:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1683641699235/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit es disputa el partit d'anada de les semifinals de la Champions League entre el Real Madrid i el Manchester City al Santiago Bernabéu, amb Erling Haaland i Pep Guardiola com a grans protagonistes a la prèvia d'aquest gran partit. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat tota la prèvia d'aquest partit amb Jofre Mateu i Lu Martín.

"Pep Guardiola és super intens, mira molts partits per preparar una eliminatòria com aquesta", ha explicat Lu Martín sobre la rutina de l'actual entrenador del Manchester City per a preparar partits tan exigents com el d'aquesta nit al Santiago Bernabéu. Encara sobre aquesta eliminatòria, Jofre Mateu ha destacat que "avui el City té una altra oportunitat per acabar amb aquesta història del Madrid a la Champions".

Un dels grans protagonistes de la prèvia ha estat el tècnic català Pep Guardiola, del qual Bruno ha destacat: "ahir vaig veure a Guardiola molt tranquil. Crec que ell volia transmetre molta calma". I Lu Martín ha afegit que ara "el City és un equip que ha madurat molt", mentre que Jofre Mateu ha opinat: "tinc la percepció que Guardiola vol liquidar avui l'eliminatòria".

Finalment, al 'Què t'hi Jugues!' també hem parlat del futur de Leo Messi i hem analitzat el seu possible retorn al FC Barcelona. "Entenc el desig del Barça de recuperar a Messi com una acció comercial, futbolísticament t'arrisques a moltes coses" ha reflexionat Lu Martín, i Jofre Mateu ha sentenciat: "si torna Messi vol dir que el projecte que estaves fent ja no t'ha valgut".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad