Fútbol

Les lesions castiguen de valent al Girona

Santi Bueno i Ricard Artero estaran de baixa fins a l'inici de la temporada que ve i Ivan Martín no jugarà més en aquesta

Santi Bueno, al Civitas Metropolitano / GIRONA FC

Girona

La plaga de lesions continua multiplicant-se al Girona, que ha vist com el partit de dimarts a Balaídos ha significat tres baixes molt importants pel que queda d'aquesta temporada i que condicionarà la que vindrà. Santi Bueno i Ricard Artero estaran de baixa al voltant de tres mesos, mentre que Ivan Martin no jugarà més amb la camiseta blanc-i-vermella per una lesió muscular.

El Girona ha emès un comunicat aquest migdia en el qual detallava les lesions de Santi Bueno i Ivan Martín. El cas del central uruguaià és el més complicat de tots. Bueno s'ha trencat el tendó del bíceps femoral de la seva cama esquerra i estarà tres mesos de baixa, és a dir, tampoc arribarà, o podria fer-ho molt just a l'inici de la temporada que ve. En el cas d'Ivan Martín, que també pateix una lesió muscular, el club no s'ha pronunciat respecte al temps de baixa, però la seva lesió en una zona similar a la de l'uruguaià el deixarà fora de combat pels dos partits que queden.

Mentrestant, la lesió dels lligaments del turmell de Ricard Artero podria apartar-lo dels terrenys de joc al voltant de 10 setmanes, és a dir, fins a l'inici de la temporada que ve.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad