Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El projecte de l'Espanyol passarà perquè el lideri Luis García i vingui un director esportiu que li doni confiança"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'actualitat del RCD Espanyol, que és matemàticament equip de Segona Divisió

"El projecte de l'Espanyol passarà perquè el lideri Luis García i vingui un director esportiu que li doni confiança"

"El projecte de l'Espanyol passarà perquè el lideri Luis García i vingui un director esportiu que li doni confiança"

25:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1685367421138/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana el RCD Espanyol ha empatat 2-2 a Mestalla contra el València i és matemàticament equip de Segona Divisió, el segon descens del conjunt blanc-i-blau en tres anys. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la temporada de l'Espanyol i la situació del club amb Moisés Hurtado i Alberto Martínez, i també amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Lluís Cortés.

"En pandèmia, quan l'Espanyol va baixar la massa salarial eren d'uns 50-55 milions d'euros. El club tenia la salvació econòmica. Aquest any baixarà amb 40 milions o, fins i tot, per sota", ha explicat Alberto Martínez. D'altra banda, Moisés Hurtado ha destacat que"l'Espanyol és un club que cau malament a Catalunya i, fora, no té cap transcendència" i, sobre el partit d'ahir a València que va certificar el descens del club blanc-i-blau, Jofre Mateu ha explicat que"l'àrbitre s'equivoca, és falta a Braithwaite". Encara en aquest sentit, Àlex Delmàs ha destacat que "Luis García està fent molt bé en separar el ser perjudicats i la manera en què es juga".

Que l'Espanyol baixi a Segona Divisió posa en perill a molts jugadors de la plantilla, sobretot els de cert renom. Alberto Martínez ha afirmat que "la previsió és que no segueixin jugadors com Joselu, Darder o Cabrera. Pedrosa o Braithwaite també tenen intenció de sortir de l'Espanyol". Jofre Mateu no ha volgut deixar escapar que "per marxar del club, primer hauran de tenir ofertes per mantenir-se a Primera Divisió".

Finalment, també hem analitzat la situació de Luis Garcia, el tècnic blanc-i-blau, i el futur de la directiva. Lluís Cortés ha assegurat que "és el moment de reconnectar amb la societat. S'ha de potenciar el filial i el futbol base". A més ha opinat que "Chen Yansheng ha de deixar de ser un business i pensar en un projecte de ciutat i de base". "L'Espanyol ha de tenir clar quin projecte vol i, després, ha de saber qui vol formar-ne part", ha afirmat Moisés Hurtado. Finalment, Alberto Martínez ha apuntat que "Chen Yansheng vol vendre el club. L'any passat ho va intentar, però al final ho van rebutjar per un petit augment" i ha sentenciat que "el projecte passarà perquè el lideri Luis García i vingui un director esportiu que li doni confiança".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00