Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Vicente Moreno: "Fa temps que dono per fet que Messi acceptarà l'oferta d'Aràbia"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb l'actual entrenador de l'Al-Shabab a Aràbia Saudita

Vicente Moreno: "Fa temps que dono per fet que Messi acceptarà l'oferta d'Aràbia"

Vicente Moreno: "Fa temps que dono per fet que Messi acceptarà l'oferta d'Aràbia"

17:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1685540497884/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Vicente Moreno, actual entrenador de l'Al-Shabab a Aràbia Saudita, per analitzar la temporada del seu equip i per conèixer més la lliga saudita, on ja hi juga Cristiano Ronaldo i és un possible destí per a Leo Messi o altres futbolistes com Sergio Busquets o Jordi Alba. "Estic aquí i veig que és una competició i una lliga que té l'interès d'estar entre les 5 grans lligues del món. Evidentment, per fer això necessites atraure jugadors, entrenadors...", ha explicat Vicente Moreno als micròfons de SER Catalunya, qui ha opinat també que no li estranyen les ofertes que es fan a grans jugadors que juguen a Europa perquè "és una manera de convèncer. A dia d'avui és evident que la lliga està molt lluny del que pot ser la lliga espanyola. És una manera atractiva de convèncer els jugadors".

Amb Vicente Moreno també hem analitzat el futur de Leo Messi i si realment a Aràbia Saudita es parla molt de la possibilitat que el futbolista argentí acabi fent les maletes a Aràbia aquest estiu. "Fa temps que dono per fet que Messi acceptarà l'oferta d'Aràbia. Estem parlant d'un jugador que actualment no té la necessitat de prendre una decisió única i exclusivament lligada als diners, però no és fàcil dir que no a aquestes ofertes econòmiques", ha explicat el tècnic a SER Catalunya, qui ha opinat: "és una opció bona i no només Messi, també jugadors com Busquets o Jordi Alba. Al final la decisió la tenen els jugadors. Són decisions que no són fàcils, però quan van acompanyades d'aquestes quantitats econòmiques d'alguna manera t'inciten a acceptar-les. A ningú li amarga un dolç". A més, Vicente Moreno ha explicat que a Aràbia Saudita "els costums i la cultura evidentment són diferents, i l'adaptació no és fàcil per a ningú, però s'està fent un gran esforç des d'aquí per millorar infraestructures i fer moltes coses".

Vicente Moreno també ha analitzat al 'Què t'hi Jugues!' el descens del RCD Espanyol a Segona Divisió, club a qui va entrenar la temporada passada. "El descens de l'Espanyol és una pena, he seguit el dia a dia. Un club com l'Espanyol et genera un sentiment. He estat dos anys allà, he viscut moltes coses i en part, em sento part de l'Espanyol. Tinc molts amics i molta gent que aprecio, puc donar fe del gran club que és l'Espanyol. Et fa molta pena i des d'aquí aprofito per enviar molta força i molts ànims. Ara toca lluitar a Segona Divisió i intentar que la temporada que ve tornin a ser a Primera, ja que l'Espanyol és un club gran i és la categoria que li correspon", ha analitzat Moreno als micròfons de SER Catalunya.

Finalment, Vicente Moreno ha explicat què té previst de cara a la propera temporada. "He rebut una oferta de renovació per part del club, però no l'he acceptat. La idea és tenir un temps de tranquil·litat i decidir, perquè tot ha anat molt ràpid en els últims anys. Hi ha diferents possibilitats de seguir per aquí, de tornar a Espanya o d'agafar un temps de descans. Durant aquest mes, decidiré des de la tranquil·litat", ha sentenciat a SER Catalunya l'actual entrenador de l'Al-Shabab.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00