Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Domènec Torrent: “Fa 6 o 7 anys, quan Gündogan estava al Dortmund i nosaltres al Bayern, vaig parlar amb gent del Barça d'aquest jugador”

Al Què t'hi Jugues parlem amb l'exjugador i exentrenador de diversos equips, Domènec Torrent, sobre Pep Guardiola i possibles fitxatges del Barça

Domènec Torrent ha estat durant molts anys la mà dreta de Guardiola al Barça, el Bayern de Munich i el Manchester City. Després del triplet aconseguit per Pep Guardiola al City, Torrent li ha volgut dedicar unes paraules als micròfons de SER Catalunya. "Quan guanyes el triplet és perquè fas les coses bé. No només és el fet de guanyar sinó com ho han fet", destaca Domènec Torrent. A més, ressalta que "La gent que no l'entén busca altres històries. Els genis sempre desperten enveges".

Respecte a possibles fitxatges del Barça, s'ha posat sobre la taula un nom molt proper per a Domènec Torrent. Ilkay Gündogan era al Dortmund quan Guardiola i Torrent entrenaven al Bayern. "Fa 6 o 7 anys, quan estava al Dortmund i nosaltres al Bayern, ja vaig parlar amb gent del Barça d'aquest jugador. A mi i al Pep ja ens encantava", destaca l'exentrenador. També, respecte al seu estil de joc, Torrent apunta que "és un jugador molt polivalent. Ara té pausa, sap com buscar la profunditat, sap jugar en curt... Entén molt el joc del Barça i és molt intel·ligent al camp. És un 8.5/9 en tot el que fa". La que era la mà dreta de Guardiola ha volgut destacar la bona relació i sintonia entre Lewandowski i Gündogan afirmant que "sap de l'interès del club, coneix molt al Lewandowski, on segur que el recomana, i ara li toca decidir i gaudir de la temporada que han fet".

Kimmich també és un nom sobre la taula del Barça tot i la complicació del fitxatge. "El vam fitxar amb 18 anys perquè ens el va recomanar el nostre director esportiu", reconeix Torrent. "Està en una edat espectacular i qualsevol equip d'Europa el voldria", acaba afirmant als micròfons de SER Catalunya.

Se li ha preguntat per Vitor Roque i Amrabat, dos noms que sonen de més a prop per vestir-se, la pròxima temporada, de blaugranes. En relació amb el jugador brasiler afirma que "els dos millors brasilers primer van passar per equips europeus. Viuen d'una altra manera i no van a un equip qualsevol". A més, assegura que "pot passar que triomfi, com Neymar, però no conec la seva personalitat". Centrant-nos en el marroquí, Domènec Torrent reconeix que "si no hagués anat al Mundial ningú n'estaria parlant. Si el compares amb Busquets sortirà perdent", afirma al Què t'hi Jugues.

Finalment, ha volgut recalcar que "és molt complicat buscar un jugador tan complet i que hagi rendit cada tres dies com ho va fer Busquets". A més, anota que "al mercat hi ha un jugador molt similar a ell, el Rodri. És molt similar tot i que físicament és més gros i potent”.

Entrevista a Domènec Torrent

20:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1686745004361/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00