Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

“És una pena que les grans estrelles i referents del club tinguin sortides com les que han tingut. Com a club s’haurien de revisar”.

Al Què t’hi Jugues parlem amb Joan Poquí i Iván San Antonio sobre la possible marxa de Nikola Mirotić del Barça. També, entrevistem al periodista que va poder parlar amb el jugador del Barça, José Ignacio Huguet.

Nikola Mirotic amb Xavi Saisó / Què T'hi Jugues

barcelona

Nikola Mirotić és més a prop d’abandonar el club blaugrana. Avui comença la final dels PlayOff pel títol de Lliga i, el montenegrí, podria estar disputant els últims partits al Palau Blaugrana. Mirotić té contracte amb el Barça fins 2025, cobrant uns 11 milions d’euros bruts, uns 5 milions d’euros nets a l’any. Si el Barça vol prescindir del jugador caldrà negociar la seva rescissió.

“La prioritat del Mirotic era continuar a Barcelona, segons el que diu. Hagués acceptat una rebaixa. Si això és cert, alguna mínima possibilitat de quedar-se li donava”, afirma Huguet. “És difícil per com s’han posicionat les dues parts, en extrems molt allunyats. És veritat que el Nico, pel que diu, volia continuar a Barcelona. Ell hauria acceptat una rebaixa”, apunta als micròfons de SER Catalunya.

En relació a l’actitud del club, el periodista sosté que “és un capítol que s’hauria de revisar i aprendre de les errades. És una pena que les grans estrelles i referents del club tingui sortides com les que han tingut”. Iván San Antonio apunta que “és la història d’un fracàs absolut. És un jugador que hem rebut amb els braços oberts perquè deixava la NBA”. Joan Poquí, per la seva part, assegura que “el que em grinyola és per què el Mirotic no s’acomiada amb Saras en l’acte de l’ACB”.

Finalment, Santi Ovalle ha explicat en números, com es troben econòmicament les seccions. “El Barça va pressupostar una rebaixa de salaris de seccions i futbol formatiu. La temporada passada, va passar de 108 milions d’euros a 98 milions d’euros. Ara, la massa salarial està en 104 milions d’euros”, afirma Santi Ovalle. També, afegeix alk Què t’hi Jugues que “hi ha 6 milions d’euros de diferència entre el que et vas comprometre a fer, a inici de temporada, i el que has fet ara a final”. Per acabar, apunta als micròfons de SER Catalunya que “per aquest motiu, els directius avalen 3 milions d’euros i fan un pagament de 3 milions amb venciment de 30 de juny de 2024. Ho fan per evitar sancions i evitar el FairPlay de l’any vinent”.

Xavier Saisó i Mirotic.

Xavier Saisó i Mirotic. / Getty Images

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00