Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Santi Pou: "Oriol Romeu té la intel·ligència tàctica per assumir el rol de Busquets"

Repassem la trajectòria de l'encarregat d'scouting del Girona, que acaba de fer el camí de Santiago

Entrevista a Santi Pou al 'Què t'hi jugues!'

Entrevista a Santi Pou al 'Què t'hi jugues!'

13:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1688039201967/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Santi Pou, membre del cos tècnic del Girona, ha parlat al 'Què t'hi jugues!' amb Lluís Flaquer, Lu Martín, Sique Rodríguez i Jaume Creixell, de qui ha reconegut que és qui és "gràcies a ell". Pou ha ressaltat que és "el seu pare esportiu", ja que li va donar la seva primera oportunitat al Manlleu.

El club gironí comença a escalfar motors de cara a la pròxima temporada, però Pou ha aprofitat uns dies de vacances per fer el camí de Santiago. "Jo em moc molt per la il·lusió que tinc, les anècdotes que et trobes és el que fa el camí", ha afirmat. Pou ha repassat també el seu passat a l'Espanyol on va treballar quasi quatre anys de la mà de Mauricio Pochettino i Ramon Planes, de qui ha afirmat que va aprendre molt.

Temporada d'ensomni al Girona

Pou ha qualificat la temporada de l'equip gironí com a "molt bona". Posa la clau de l'èxit en els fitxatges d'últim moment al mercat que els han donat molt. També ha elogiat a Míchel, de qui ha dit que és "jove, il·lusionant, treballador" i porta bé "la relació personal i esportiva". Per Pou és clau que l'àrea esportiva del club fa nou anys que treballa sense gaire "moviment de cadires".

Oriol Romeu com a recanvi de 'Busi'?

En ser preguntat pel possible fitxatge d'Oriol Romeu pel Barça aquest estiu, Santi Pou ha evitat la preguntat de primeres. Després, però, ha aclarit que només veu "rumorologia" i que s'ajunta "la seva gran temporada amb la marxa de Busquets". Pou ha explicat que el Girona pot estar tranquil perquè el jugador té la seva clàusula i, per tant, si el club blaugrana el vol, haurà de fer front a la seva delicada situació econòmica. Seria capaç Oriol Romeu d'assumir el rol de 'Busi'? "té la intel·ligència tàctica per fer-ho, és un professional increïble i es cuida molt", ha conclòs Pou.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00