Sociedad

Tarragona programa més de 140 actes per Sant Magí

L'edició d'enguany estarà marcada per la substitució de la Revetlla Remullada com a conseqüència de la sequera

Presentació de les festes / Cedida

Tarragona

Un any més, tornen les festes de Sant Magí a la ciutat de Tarragona. Per aquesta edició, que se celebrarà del 12 al 19 d'agost, es comptarà amb més de 140 actes culturals i festius. Tot i viure uns temps marcats per la sequera i l'escassetat d'aigua, les institucions organitzadores han optat per mantenir la tònica habitual de la festa tal com marca la tradició. Tot i això, l'activitat principal sí que canviarà, i és que després de vint-i-cinc anys, la reconeguda Revetlla Remullada, es veurà transformada en la Revetlla Il·luminada, un acte adreçat als més joves, però que comptarà igualment amb els elements festius de sempre. S'ha volgut canviar aquest format per assumptes ètics i per mirar de renovar el format. Pel que fa a la baixada de l'aigua a càrrec dels Portants, transcorrerà amb normalitat. Gairebé 70 kilòmetres i una desena de pobles fins a arribar amb l'aigua a la ciutat de Tarragona. Des del consistori s'ha insistit en "la necessitat de fer un bon ús de l'aigua en aquests temps tan complicats". A més, la regidora de Cultura i Festes, Sandra Ramos, ha recordat que "l'ajuntament ha de donar exemple i promoure un consum responsable d'aquest bé tan necessari".

Un dels punts més destacats del programa de Sant Magí és la 14a edició de la Capsa Músic Festival. Més de cinc grups diferents amenitzaran la tarda i nit del divendres 18 d'agost. El cap de cartell per enguany és el grup de rap i hip-hop, Senyor Oca, que s'encarregaran de fer el concert de cloenda del festival.

Un altre atractiu de la festa és el que organitza La Imaginada, que enguany celebra la seva 15a edició sota el lema La Imaginada més bèstia. Per aquest any l'organització amplia la seva programació a cinc dies. Tots els seus actes culturals i artístics se celebraran al Camp de Mart des del dia 11 al 15. Com cada any, l'acte d'inauguració serà la Cercavila popular i anirà seguida de l'espectacle a càrrec de les companyies Las Imperfectas i La Bigotuda.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00