Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Àlex Delmàs: "Si Dembélé marxa seria una traïció per Xavi"

El Barça podria ingressar 25 milions pel futbolista francès

Com queda el Barça si marxa Dembélé segons Àlex Delmàs

Com queda el Barça si marxa Dembélé segons Àlex Delmàs

21:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1690806229967/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tot fa pensar que Ousmane Dembélé ja té el seu futur lligat amb el París Saint-Germain. La clàusula de rescissió de l'atacant francès és de 50 milions d'euros fins a l'1 d'agost de 2023. Ara bé, aquesta xifra hauria de desglossar-se, ja que de la quantitat total el Barça només ingressaria 25 milions (menys els impostos per l'abonament de la clàusula) pel jugador. Els 25 milions restants serien per Ousmane Dembélé i el seu representant. En cas que l'operació no s'efectuï abans de la mitja nit del 31 de juliol, la clàusula de Dembélé pujarà als 100 milions pel que resta del seu contracte.

Ousmane Dembélé, jugador del FC Barcelona / Sam Hodde

"Dembélé estaria traint Xavi"

Per tal de veure quines són les dimensions de la possible marxa de Dembélé hem parlat amb l'analista Àlex Delmàs durant l'emissió del 'Què T'hi Jugues!': "Per mi, si marxa Dembélé, seria una traïció a Xavi. Ara bé, no és cap drama, però tampoc és cap bona notícia. Dembélé és el jugador amb més dribling de l'equip, la resta de futbolistes no arriba ni al 70% del desequilibri que té Dembélé. Així doncs, baixa el nivell del Barça", ha dit Àlex Delmàs respecte a la situació d'Ousmane Dembélé amb el Futbol Club Barcelona.

Gnabry, Coman, Saka i Doku, alguns dels noms que podria fitxar el Barça

En cas que el París Saint-Germain aboni la clàusula de rescissió de 50 milions d'euros pel jugador, el Barça no podria anar a buscar un gran nom al mercat de fixatges, Ara bé, si el club parisenc paga la clàusula de 100 milions que s'activa aquesta mitjanit, la cosa ja seria diferent i el Barça podria fer una operació amb més garanties: "La història és molt diferent si el pagament es produeix avui o demà. Amb 25 milions no pots anar a buscar una primera espasa, ara bé, amb 100 ja pots anar a buscar futbolistes com Bukayo Saka (Arsenal), Serge Gnabry (Bayern de Munic) o Kingsley Coman (Bayern de Munic)".

Abde, podria ser el relleu de Dembélé

"Jo amb 25 milions faria que Abde fos jugador definitiu del primer equip i miraria de reforçar el joc entre línies. Però no trobaràs ningú com Dembélé. Hauries d'anar a buscar algun jove com Doku (Stade Rennais FC), per exemple", ha dit Àlex Delmàs com a possible solució a la marxa d'Ousmane Dembélé i en el cas que el Barça només ingressi 25 milions per al jugador francès. A més a més, Delmàs també ha parlat sobre un els futbolistes que han estat a l'òrbita del club blaugrana en les darreres setmanes, Joao Félix. "És un futbolista amb molta qualitat, però em genera molts dubtes. Si l'analitzes juga a una posició que aniria bé pel Barça. Però no soc partidari de portar-lo".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00