Sociedad

L'Ajuntament de Reus finançarà íntegrament l'enllumenat de Nadal

Els comerços de la ciutat no hauran d'assumir cap despesa i serà l'agència Reus Promoció qui es faci càrrec de totes les gestions

Noemí Llauradó / Cedida

Reus

L'Agència Reus Promoció es farà càrrec, per primera vegada, de tota la inversió necessària per il·luminar els carrers comercials de la ciutat aquest Nadal. De la mateixa manera, també assumirà la gestió dels treballs relacionats que es duran a terme amb la participació i l'escolta activa dels representants dels carrers i de les entitats comercials de Reus.

Pel que fa al finançament, l'ajuntament es farà càrrec, per primera vegada, de tot el cost de l'enllumenat dels carrers comercials. Amb aquesta mesura, els botiguers s'estalviaran la part que els hi corresponia fins ara. Se'n beneficiaran directament uns 450 establiments comercials de la ciutat. A més, l'enllumenat dels carrers comercials es licitarà juntament amb la resta de l'enllumenat de Nadal de la ciutat. Amb aquesta licitació conjunta s'aconseguirà un estalvi gràcies a les ofertes que presentin les empreses licitadores. Tot i això, les decisions sobre l'enllumenat nadalenc en els carrers comercials es continuaran compartint amb les associacions de botiguers i caps de carrers.

Com a novetat, el nombre de carrers comercials que s'il·luminaran a la ciutat augmentarà. Els nous vials que comptaran amb il·luminació nadalenca es determinaran segons un criteri de densitat comercial. Segons Noemí Llauradó, cap de l'àrea de projecció de ciutat, empresa, ocupació i relacions ciutadanes, aquesta és "una mesura que afavoreix directament els establiments comercials de la ciutat i que, a més, facilita i simplifica totes les gestions que abans es feien en col·laboració amb els representants dels carrers, les entitats comercials i la Cambra de Comerç de Reus". La il·luminació de Nadal començarà el divendres 24 de novembre i acabarà el diumenge 7 de gener. Les hores d'encesa seran de les 17:30 hores fins a les 23:00 hores.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00