Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"La tornada de Neymar és una notícia nefasta"

Joan Poquí ha afirmat: "El Barça està a punt de fitxar un irresponsable, un mal esportista i un mal professional"

Joan Poquí analitza la possible tornada de Neymar al Barça, al 'Què T'hi Jugues!'

Joan Poquí analitza la possible tornada de Neymar al Barça, al 'Què T'hi Jugues!'

05:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1691753215320/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça i Neymar estan a punt de tancar un acord, segons ha informat 'La Porteria' de Betevé. La seva arribada seria possible gràcies a la repalanca que ha anunciat el club, per la qual es ven el 29'5% de Barça Vision a LIBERO Football Finance AG i els assessors d'inversions privades NIPA Capital B.V. Joan Poquí ha definit la notícia com a "extraordinària", però la contrasta amb el possible retorn del brasiler. "La tornada de Neymar és una notícia nefasta", ha afirmat amb molta contundència al Què T'hi Jugues. "El Barça està a punt de fitxar un irresponsable, un mal esportista i un mal professional i Xavi ho sap perfectament", ha assegurat.

Poquí ha continuat aprofundint en el mal que suposaria Neymar pel vestidor: "És una persona que retornarà al Barça tots aquells vicis que durant anys van enverinar el vestidor i que s'han anat extirpant". Per complementar-ho, ha posat un símil amb un jugador històric del Barça, Ronaldinho. "És com si el Barça fitxés a 2023 el Ronaldinho de 2008 i no el de 2003. És perfectament equiparable a un senyor que si Guardiola no l'hagués apartat de l'equip, hauria fet malbé a Leo Messi", ha posat sobre la taula.

En aquest sentit, Joan Poquí ha posat en dubte el fet que el que pugui aportar Neymar valgui la pena com per pagar el preu, del que ell considera "un mal professional". "Per aportar què? El record, el glamour del que la gent recorda del 2014-2015. No més", ha assegurat. I afegeix: "la Lliga 2016-17 es perd en gran part per aquest senyor. Només acaba el partit de la remuntada al PSG, comença una festa inacabable que deriva en l'expulsió d'aquest individu per la llista del partit següent contra el Deportivo de la Coruña", ha explicat i ha donat els motius. "Bàsicament, perquè arriba completament torrat dos dies després de la festa. És aquest l'individu que s'està col·locant al Barça".

Poquí ha tancat posant en valor a la plantilla actual del Barça i prefereix cuidar aquesta generació jove, que el que pogués aportar Neymar. "És una plantilla saludable, sigui més bona o més dolenta. Jo no estic discutint, tampoc, la qualitat d'aquest senyor", ha argumentat. "Però el Barça està iniciant una etapa que sigui més o menys brillant, ha començat amb dos títols i un ambient sa i li porten aquest 'bicharraco'. És un indesitjable", ha sentenciat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00