Sociedad

L'Hospital de Blanes incorpora un TAC d'última generació

Això evitarà el desplaçament dels pacients a l'Hospital de Calella i la reducció del temps d'espera per fer la prova.

El nou TAC ja ha entrat en funcionament el mes de juliol. / Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Girona

Els pacients de l'Hospital de Blanes que hagin de fer-se un TAC ja no hauran de desplaçar-se a al centre comarcal Sant Jaume de Calella. El centre blanenc acaba d'instal·lar-ne un d'última generació que incorpora eines d'intel·ligència artificial que permeten obtenir imatges d'alta qualitat i, com adverteix la cap de Diagnòstic per la Imatge de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Ann Vallès, també permet "reduir la dosi de radiació necessària per obtenir la imatge" així com el temps d'espera.

El cost del nou aparell ha estat de 411.705 euros, import finançat íntegrament amb fons europeus a través del Pla d'Inversió en Equips d'Alta Tecnologia (Pla INVEAT) del Ministeri de Sanitat. També ha estat necessari reformar l'espai. Ja funciona des del mes de juliol

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00