Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça té sort en el sorteig de la Champions i evita els equips més potents

Porto, Xakhtar Donetsk i Anvers són els rivals del club blaugrana per a la fase de grups de la Champions

Trofeu de la UEFA Champions League / Kristian Skeie - UEFA

El Futbol Club Barcelona ja coneix els seus rivals a la fase de grups de la UEFA Champions League 2023/24. En aquest sentit, el Barça haurà de jugar contra el Porto, el Xakhtar Donetsk i l'Anvers. El club blaugrana, que es trobava al bombo 1 en ser campió de Lliga durant la darrera temporada, ha aconseguit evadir grans equips com el Bayern de Munic, el París Saint-Germain, el Nàpols o el Manchester City a la primera ronda de la màxima competició europea. En aquest sentit, el Barça té moltes opcions a classificar-se per les fases eliminatòries finals de la UEFA Champions League, ja que, en un principi, és l'equip més potent del seu grup.

Cartell de la final de la Champions 2024 | UEFA Champions League

Cartell de la final de la Champions 2024 | UEFA Champions League

El Barça, amb opcions reals a classificar-se

Després que el club blaugrana tingués un grup excessivament complicat en el darrer any on Bayern de Munic i Inter de Milà van deixar fora el Barça de les eliminatòries de la Champions, en aquesta ocasió, el Barça parteix com a favorit per classificar-se. Porto, Xakhtar Donetsk i Anvers no són rivals de les mateixes dimensions com les que van ser el Bayern o l'Inter en el darrer any.

El FC Barcelona, eliminat a la fase de grups en les darreres edicions de la Champions League

El Futbol Club Barcelona començarà una nova temporada a la UEFA Champions League. El club blaugrana, que ja sap el que és guanyar la màxima competició europea, porta un parell de temporades sense trobar el seu millor nivell a Europa, ja que han caigut eliminat a la fase de grups en les dues darreres edicions de la Champions. No obstant això, els de Xavi Hernández esperen fer un millor paper aquest any, ja que han fet diversos canvis en l'equip per tal de continuar sent competitius en totes les competicions que disputen els blaugranes.

El Madrid tampoc té un grup complicat

Per altra banda, el Reial Madrid tampoc hauria de tenir grans dificultats per a classificar-se, ja que s'enfrontarà al Nàpols (que és el rival més complicat), Sporting de Braga i Unió Berlín. Així doncs, es preveu que els de blanc puguin passar de ronda a o ser que hi hagi una sorpresa inesperada.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00