Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Lamine Yamal, convocat amb la selecció espanyola de Luis de la Fuente

El jove jugador del Barça anirà convocat amb la selecció absoluta d'Espanya

Luis de la Fuente, seleccionador de futbol masculí espanyol

Luis de la Fuente, seleccionador de futbol masculí espanyol

13:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1693571135678/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La selecció espanyola de futbol masculí ja ha presentat la llista de jugadors convocats per als partits de classificació de l'Eurocopa, competició que es jugarà l'estiu del 2024. En aquest sentit, la principal novetat de la llista de Luis de la Fuente és el jove jugador del Futbol Club Barcelona, Lamine Yamal. L'extrem blaugrana, que només ha disputat un total de quatre partits oficials amb el Barça, ha estat un dels noms propis de la setmana, ja que havia de decidir-se entre jugar per a la selecció espanyola o per a la selecció del Marroc. Així doncs, després de diverses setmanes d'incertesa, Lamine Yamal ha decidit ser seleccionat per Espanya, on es preveu que debuti en els partits contra Geòrgia i Xipre.

Luis de la Fuente, entrenador de la selecció espanyola

Luis de la Fuente, entrenador de la selecció espanyola / Europa Press Sports

Lamine Yamal, Gavi i Balde: els tres jugadors del Barça seleccionats

En la llista de jugadors seleccionats per Luis de la Fuente, el Barça aportarà un total de tres jugadors, una dada que sorprèn en comparativa a la gran quantitat de futbolistes que havien arribat a ser convocats per la selecció espanyola. En aquest sentit, els jugadors blaugranes seran: Lamine Yamal, Gavi i Alejandro Balde. Tot i que aquesta sigui la primera convocatòria de Lamine Yamal per a la selecció espanyola, cal recordar que Alejandro Balde i Gavi ja han estat seleccionats en les darreres llistes d'Espanya, on ja han arribat a disputar el Mundial de Qatar.

Luis de la Fuente ha demanat perdó pel cas Rubiales

Abans de la llista dels jugadors convocats, Luis de la Fuente ha comparegut davant dels mitjans de comunicació, on s'ha disculpat per la seva actitud del darrer divendres on va aplaudir efusivament la decisió de Luis Rubiales. Cal recordar que el president de la Reial Federació Espanyola Futbol va decidir no dimitir del seu càrrec després que esclatés la polèmica pel petó a la campiona del món Jennifer Hermoso. "Crec que no he de dimitir, però he de demanar perdó", ha dit el seleccionador espanyol.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00