Què t'hi jugues!
Fútbol

Lewandowski torna a ser decisiu per donar els tres punts al Barça

Els blaugranes sumen la seva tercera victòria consecutiva en un

Robert Lewandowski, jugador del FC Barcelona / Ion Alcoba/Quality Sport Images/Getty Images

D'acord, potser no ha estat el millor partit en la història del Futbol Club Barcelona. És més, ni s'hi acosta. Però la realitat és que, en una competició tan llarga com és la Lliga, el més important és sumar de tres en tres. I així ha estat. Els blaugranes s'han imposat a l'Osasuna gràcies a un gol de cap de Koundé i a un gol de penal de Robert Lewandowski. Tot i això, Xavi encara haurà de treballar força, perquè el joc del Barça no està sent gaire convincent en comparativa al que els blaugranes van demostrar la darrera temporada.

Koundé ha marcat el primer abans de la mitja part (0-1)

El Futbol Club Barcelona no ha fet un bon inici de partit. Les ocasions no arribaven i el joc del Barça no estava sent gaire vistós. Finalment, ja al temps afegit de la primera part, Jules Koundé ha entrat com un coet a la centrada des del córner de Gündogan per rematar la pilota amb la testa i posar el primer gol del partit en el marcador. El clàssic gol de cap dels centrals. A més a més, Jules Koundé ha estat un dels millors futbolistes del duel, que a part del gol ha fet un partit molt seriós i contundent en la defensa.

El gol de Jules Koundé contra l'Osasuna

El gol de Jules Koundé contra l'Osasuna / Juan Manuel Serrano Arce

Ávila ha empatat el partit amb un golàs (1-1)

Ja a la segona part del partit, el Chimy Ávila ha fet una bona acció individual partint des del costat dret del camp. El davanter ha aconseguit generar-se l'espai entre tres defensors del Barça i ha fet un xut imparable amb la cama esquerra. Un míssil a tota potència al que Ter Stegen no ha tingut cap opció a fer una de les seves aturades. Ara bé, defensivament, el Barça no ha estat bé. Ja que el Chimy no ha trobat gaire oposició per carregar la cama en una zona de perill com és la mitja lluna de l'àrea.

Lewandowski ha marcat el penal de la victòria (1-2)

Els millors jugadors sempre són aquells que apareixen en els moments més complicats. I és en aquests moments quan Lewandowski apareix. El davanter polonès ha fet una desmarcada a l'espai on ha rebut, ja dins de l'àrea, l'impacte del defensa Catena, provocant que l'àrbitre xiulés penal. Finalment, Lewandowski ha estat el responsable de transformar el penal, que ha enganyat del tot al porter.