Política

Meritxell Batet renuncia a l'acta de diputada del PSC i deixa la primera línia política

L'expresidenta del Congrés ha dit a les xarxes socials que ha valorat que "és el millor moment" per fer un pas enrere amb la satisfacció de marxar amb la feina feta

La presidenta del Congrés, Meritxell Batet. EFE/ Borja Sánchez-trillo / Borja Sánchez-Trillo (EFE)

L'expresidenta del Congrés i diputada del PSC, Meritxell Batet, ha anunciat aquesta tarda que renuncia a l'acta de diputada i es retira de la primera línia política. Batet ho ha fet públic a través de les xarxes socials on ha assegurat que, després de 19 anys i dels "grans resultats electorals" del seu partit ha valorat que és el millor moment per deixar la política activa. Diu que marxa amb la satisfacció de la feina feta i que està convençuda que aviat hi haurà un nou govern de progrés liderat per Pedro Sánchez que continuarà amb els avenços que la societat espanyola necessita.

Batet ha escrit que marxa amb l'orgull d'haver servit un projecte col·lectiu "que busca, sobretot, millorar la vida de les persones i transformar la societat". Un projecte, explica "al que m'he entregat en cos i ànima i al qual continuaré servint allà on vagi". Fonts coneixedores de les raons de Batet expliquen a SER Catalunya que marxa per motius personals, que és una decisió molt meditada.

La cap de llista dels socialistes a les darreres eleccions generals ha agraït la confiança del president en funcions, Pedro Sánchez, i del primer secretari del PSC, Salvador Ílla.

Ílla agraeix el compromís de Batet

El primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Ílla, agraeix el compromís i rigor de l'expresidenta del Congrés, Meritxell Batet, que acaba d'anunciar que es retira de la primera línia política després de 19 anys de dedicació. Ílla ha destacat el seu tarannà generós i dialogant i diu que Batet serà sempre un actiu per al socialisme.

Meritxell Batet mantindrà el càrrec orgànic al partit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00