Directo

LA SER, EN WHATSAPP Síguenos para estar al día de la actualidad, conocer las noticias más leídas y descubrir historias

Fútbol

El Girona conquista Granada i enamora al món

Els de Míchel superen als de Paco López per 2-4 en una primera part espectacular

GIRONA

El Girona supera al Granada a domicili per 2-4 i suma tretze de quinze punts possibles en la millor arrancada de la història del club al futbol professional. Una primera part per emmarcar amb gols de Tsygankov, Sávio i David López ha ensorrat als locals, que han posat la por al cos amb el 2-3 a falta de cinc minuts, però Couto ha firmat la sentència. Els de Míchel acaben la jornada en tercera posició empatat a punts amb el Barça i a només dos punts del Madrid.

Poc millor futbol s'ha vist a Primera Divisió que el que ha practicat el Girona a la primera meitat. Una exhibició futbolística que a més ha estat culminada amb gols i oportunitats. Els blanc-i-vermells s'han avançat al minut 22 amb una obra d'art de Viktor Tsygankov, que ha emulat a Messi amb una conducció de dreta cap a l'esquerra i que ha acabat amb un autèntic golàs per tot el escaire. Sense temps per deixar respirar a un Granada molt fràgil en defensa, Sávio, l'home del moment, ha aprofitat una pilota a la frontal de l'àrea per posar el segon al marcador. La nit era immillorable i fins i tot la pissarra ha funcionat, perquè passada la mitja hora de joc Dovbyk ha aparegut dins l'àrea per descarregar de primeres i David López ha rematat a plaer al segon pal per fer el 0-3 amb el qual s'ha arribat al descans.

A la segona part la intensitat del Girona ha baixat, probablement perquè el Granada, a casa i davant la seva afició, havia de treure com a mínim l'orgull. El pas endavant dels andalusos hauria pogut provocar el quart gol dels gironins, però Yan Couto no ha estat encertat a l'hora d'assistir a Dovbyk i uns minuts més tard l'atreviment dels de Paco López ha trobat premi a pilota parada. Un còrner a favor l'ha aprofitat Uzuni al segon pal per retallar distàncies quan encara quedava mitja hora pel final. Tot i els trenta minuts per davant, el Girona semblava que gestionaria a la perfecció la seva aventatge, que hauria pogut ser molt més amplia, però Stuani, sorprenentment ha fallat les dues ocasions clarissimes, ambdues parades per Raúl Fernández. I tocava patir. El Nuevo Los Cármenes empenyia als seus i en una pilota aèrea ha arribat el gol que posava la por al cos als de Míchel. Lucas Boyé ha guanyat l'esquena a Blind a la petita i ha superat a Gazzaniga. El partit dels blanc-i-vermells, avui de verd, no mereixia acabar patint i Yan Couto, en una gran acció de Sávio ha posat el 2-4 final.

Fitxa tècnica:

Granada: Raúl Fernández; Ricard, Víctor Díaz (Torrent, min.62), Ignasi Miquel, Carlos Neva (Diedhiou, min.83); Gumbau, Melendo (Puertas, min.75), Callejón (Gonzalo Villar, min.62), Bryan Zaragoza (A.Fernández, min.83), Uzuni; i Lucas Boyé.

Girona: Gazzaniga; Couto, Èric, Blind (Juanpe, min.91), Miguel; Aleix Garcia, David López, Ivan Martín (Yángel Herrera, min.70); Tsygankov (Portu, min.67), Sávio (Valery, min.90); i Dovbyk (Stuani, min.70').

Gols: 0-1, min.22: Tsygankov, 0-2, min.31: Savio, 0-3, min.34: David López, 1-3, min.62: Uzuni, 2-3, min.85: Lucas Boyé, 2-4, min.90: Yan Couto.

Àrbitre: Díaz de Mera (comitè Castilla La Mancha). Ha amonestat els locals Uzuni (23'), Melendo (33'), Torrent (70') i als visitants Couto (72'), Juanpe (94') i Herrera (97').

Estadi: Nuevo Los Cármenes. Partit corresponent a la cinquena jornada de Lliga disputat davant 17.000 espectadors.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00