Directo

LA SER, EN WHATSAPP Síguenos para estar al día de la actualidad, conocer las noticias más leídas y descubrir historias

Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Xavi Hernández: "L'objectiu és passar la fase de grups"

L'entrenador del Barça, Xavi Hernández, s'ha mostrat prudent abans del debut del Barça a la Champions League

Barcelona

En la roda de premsa prèvia al primer partit de la Lliga de Campions, Xavi Hernández ha considerat arribar a vuitens de final com l'objectiu en la Lliga de Campions. ''El primer any no ens donava per competir, l'any passat sí ens donava per competir però no es van donar els resultats. Aquesta temporada volem donar el salt". Amb tot, el tècnic de Terrassa no ha amagat l'emoció que provoca el primer partit de Champions de la temporada: "Sempre soc positiu, ho soc de naixement. Estic motivat i il·lusionat".

L'entrenador del Barça és conscient de com han estat les darreres eliminacions en competicions europees i espera que aquesta sigui la temporada en què l'equip torni a competir al màxim: "Tant de bo es doni el punt d'inflexió i donem la nostra millor versió. Si juguem al nivell de dissabte a Europa, ens donarà per competir. Hem de donar continuïtat al joc".

Sobre la lesió del central Ronald Araújo, Xavi ha afirmat que es podria haver forçat la tornada del central uruguaià per al partit de demà. "Hem parlat i crec que no val la pena. El dissabte estarà disponible". Qui encara no tornarà a l'equip en els pròxims dies és Pedri: "Encara li falta una mica, no puc donar una data perquè depèn de les sensacions". Pel que fa a les renovacions d'Alejandro Balde i Lamine Yamal, s'ha mostrat optimista: "Fins on jo sé estan molt ben encaminades i d'aquí poc hi haurà notícies".

Oriol Romeu: 'Les sensacions son molt positives, venim en molt bona dinàmica'

El migcampista d'Ulldecona no ha amagat la il·lusió que provoca el debut en Lliga de Campions del Barça aquesta temporada. ''Estic il·lusionat, és un escenari on tots els jugadors volen estar i poder fer-ho en un club com el Barça és immillorable. Les sensacions són molt positives, venim en molt bona dinàmica i tant de bo poder seguir així''.

Romeu ha elogiat als seus companys d'equip i posició Gavi i Frenkie de Jong. Sobre el jugador neerlandès, ha destacat la bona relació que tenen tant dins el terreny de joc com fora: ''Fora del camp (la seva relació) és molt bona. Frenkie és un noi excel·lent, meravellós i molt obert. Dins el camp és un luxe''.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00