Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Fermín López té coses que em recorden a Iniesta"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la llista de la selecció espanyola i la prèvia del Granada-Barça amb Joan Poquí i Ivan San Antonio

"Fermín López té coses que em recorden a Iniesta"

"Fermín López té coses que em recorden a Iniesta"

36:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1696594834161/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat l'actualitat esportiva, com cada divendres, amb Joan Poquí i Ivan San Antonio. Hem parlat de la convocatòria de Luis de la Fuente amb la selecció espanyola, de la convocatòria de la Sub-21 i de la prèvia del Granda-FC Barcelona d'aquest cap de setmana a la Lliga.

Fermín López s'estrena a la Sub-21

Aquest matí també s'ha anunciat la convocatòria de la selecció espanyola Sub-21 pels propers compromisos, i entre els jugadors convocats hi ha Fermín López, que per primera vegada va convocat amb Espanya. "A Fermín li ha arribat tot de cop i és bo que vagi primer a la Sub-21", ha destacat San Antonio, qui ha analitzat: "em sembla que Fermín és un dels descobriments de la temporada. Té coses que em recorden a Iniesta: el control orientat, la visió de joc, la manera de moure's...".

I encara sobre Fermín, Joan Poquí ha afirmat que "té una cosa que normalment els interiors del Barça no tenen, tenen poc o no exploten, que és que xuta, quan té opcions no s'ho pensa" i ha recordat que "per la seva estatura al futbol base del Barça dubtaven d'ell perquè era petit". "És una gran troballa", ha sentenciat Poquí sobre Fermín López als micròfons de SER Catalunya.

La lesió de Lewandowski

El FC Barcelona ja va anunciar que Robert Lewandowski té un esquinç al turmell, sembla que de grau dos, i per tant es perdrà els propers partits amb el FC Barcelona i és dubte pel Clàssic contra el Real Madrid a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Al 'Què t'hi Jugues!' hem trucat al doctor Jordi Ardèvol, excap dels serveis mèdics del FC Barcelona per saber si el polonès té o no opcions de disputar el Clàssic.

"Podria arribar a temps. Un esquinç de grau dos no és una ruptura completa i ben tractat, com segur que estarà, es pot aspirar a que arribi", ha destacat el doctor al 'Què t'hi Jugues!', qui ha afegit que "normalment el temps de baixa està sobre les tres setmanes i, per tant, tampoc podrà entrenar ni preparar-se molt bé pel partit, això segur. Podria arribar justet, però pot arribar amb el condicionant de poca preparació prèvia".

En aquest sentit, sobre la lesió de Lewandowski, Ivan San Antonio ha posat en valor la importància que té pel Barça el jugador polonès: "marqui o no, la feina que fa Lewandowski és espectacular i imprescindible". I sobre Ferran Torres, qui en principi jugarà al lloc del polonès mentre estigui de baixa ha afirmat que "quan surt de la banqueta els números són molt millors, però ara serà titular".

Finalment, preguntat per si el Barça trobarà més a faltar a Frenkie de Jong o a Lewandowski, Poquí ha analitzat: "a Frenkie de Jong. Oriol Romeu el troba molt a faltar, s'ha evidenciat als últims partits. L'estructura de l'equip troba més a faltar a Frenkie, perquè s'entenia molt bé amb Oriol Romeu, però sense Frenkie, Romeu va perdut".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00