Fútbol | Deportes

L'Olot fa història a la Copa Catalunya

A l'Aquí Girona entrevistem al central Oriol Ayala després d'haver arribat per primer cop a la final d'aquesta competició

ENTREVISTA ORIOL AYALA, JUGADOR DE L'UE OLOT

ENTREVISTA ORIOL AYALA, JUGADOR DE L'UE OLOT

08:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1697714102602/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

La Unió Esportiva Olot va escriure ahir una nova pàgina de la seva història al classificar-se per la final de la Copa Catalunya absoluta després de vèncer per 0-2 a l'Europa al Nou Serdenya amb gols de Pedro del Campo a la primera meitat i de Guillem Terma a la represa. Els de La Garrotxa arriben així a la primera final de la seva història en aquesta competició, en la qual s'enfrontaran a l'Andorra a mitjan març, en un escenari encara per decidir, però el desig és clar: el Municipal d'Olot.

El camí no ha estat gens fàcil i és que els de la Garrotxa han superat fins a tres rivals de categoria superior: el Sant Andreu a vuitens, el Badalona futur a quarts i l'Europa a semifinals, tot ells de 2a FEF, precisament el lloc on volen tornar els olotins aquesta temporada després d'haver baixat fa només cinc mesos. Pedro Dólera, que ja sap que és ser campió d'aquesta competició (ho va ser amb l'Europa al 2015), ha traslladat la seva mentalitat al vestidor, que s'ha pres amb la màxima seriositat possible el camí fins a la final. La final davant l'Andorra d'Éder Sarabia no es disputarà fins al mes de març i avui encara no s'ha decidit quin serà l'escenari d'aquesta, però des del club i amb l'aprovació del rival, es treballa amb la via de què aquest pugui jugar-se a l'estadi Municipal d'Olot.

Avui al programa conversem amb Oriol Ayala, una de les peces fonamentals del projecte i que va completar un autèntic partidàs aquest dimecres. Amb Ayala també repassem la prèvia del duel de diumenge davant l'Hospitalet, en el que és el partit de la jornada a Tercera Federació entre primer i segon classificat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00