Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Xavi Hernández: "El partit contra el Shakhtar Donetsk és vital"

Al 'Què t'hi Jugues!' escoltem les rodes de premsa de Xavi Hernández i Ferran Torres, prèvia al FC Barcelona-Shakhtar Donetsk de Champions League

Xavi Hernández: "El partit contra el Shakhtar Donetsk és vital"

Xavi Hernández: "El partit contra el Shakhtar Donetsk és vital"

31:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1698150649319/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Demà el FC Barcelona rep al Shakhtar Donetsk en partit de Champions League a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Els de Xavi Hernández afronten el partit amb moltes baixes, de fet el tècnic blaugrana no recupera a cap jugador, i té la mirada posada al Clàssic que es disputarà dissabte a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. A la llista de convocats hi han entrat molts jugadors del filial, però tot i això tant Xavi Hernández com Ferran Torres, que han parlat en roda de premsa, han destacat que demà sortiran a guanyar els tres punts.

Xavi Hernández: "el partit és vital"

El tècnic del FC Barcelona, que ha parlat en roda de premsa, ha deixat clar que, tot i que dissabte hi ha un Clàssic a la Lliga, "el partit de demà contra el Shakhtar Donetsk és vital, perquè per nosaltres és important aquest any superar la fase de grups". Xavi Hernández no recupera a cap futbolista pel partit de Champions, però ha afirmat que segueix "sent optimista" perquè "pugui arribar algú per dissabte, però veurem, les sensacions marcaran que puguin estar o no".

Xavi Hernández ha elogiat a un dels fitxatges d'aquest estiu, a Ilkay Gündogan: "estic molt content amb com s'ha adaptat a l'equip i el lideratge que té. Ens està donant molta pausa i tranquil·litat i qualsevol pilota que passa per ell millora. És un futbolista que no té preu tenir-lo al camp. És una garantia i és fonamental per la nostra manera d'entendre el joc".

"Tenim molts jugadors lesionats, però no estem aquí per queixar-nos, estem per competir, jugar millor que la primera part de l'altre dia i millorar i competir demà per guanyar els tres punts", ha deixat clar Xavi Hernández, qui ha afegit: "les baixes no seran cap excusa per guanyar els tres punts".

Aquest cap de setmana hi ha hagut molta polèmica amb els àrbitres, i preguntat per si li preocupa la tendència de criticar als àrbitres, Xavi Hernández ha reflexionat: "no m'agrada que es condicioni a l'estament arbitral. Els hem de deixar tranquils, és una feina molt difícil. Segur que s'equivoquen, algunes vegades a favor i altres en contra, però els hem de respectar i els hem d'ajudar. Crec molt en l'honestedat dels àrbitres".

Ferran Torres, amb confiança

A la prèvia del FC Barcelona-Shakhtar Donetsk també ha parlat un dels davanters del club blaugrana, Ferran Torres. "Des de principi de temporada em sento amb molta confiança, estic molt content de com estan sortint les coses", ha reflexionat el futbolista blaugrana, qui ha destacat: "crec que sí que estic aprofitant l'oportunitat, intento donar la meva millor versió sempre que tinc minuts".

Per altra banda, Ferran Torres ha deixat clar que "el Barça és un club que sempre està obligat a guanyar i també a jugar bé" i que, tot i que dissabte hi hagi un Clàssic a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, "demà és un partit important, la Champions sempre ho és, i s'han de guanyar els tres punts".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00