Fútbol

Míchel Sánchez: "Vull guanyar i mirar el clàssic tranquil per gaudir de l'espectacle"

L'entrenador del Girona ha remarcat que vol sumar els tres punts per apropar-se "al primer objectiu" i no pas per "arribar al liderat"

26/10 AQUI GIRONA ESPORTS

26/10 AQUI GIRONA ESPORTS

16:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1698329210028/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

GIRONA

El Girona rebrà demà a les 21:00h al Celta de Vigo a Montilivi en el partit que obrirà l'onzena jornada de Lliga i en el qual els de Míchel Sánchez buscaran una victòria que els col·loqui líders de manera momentània a l'espera del que passi en el clàssic entre Barça i Madrid. Tsygankov i Bernardo seran les novetats de la llista de convocats.

El Celta: “Benítez és un gran entrenador i l'altre dia em van passar una dada que si els pals que han fet haguessin estat gols estarien a prop d'Europa. Fora de casa és el tercer equip que més ocasions cregui. És un equipàs ia dalt té gent molt ràpida, amb molta qualitat i Aspas és diferencial quan agafa la pilota. Larsen és molt bo en el desmarcatge i en profunditat. Tenen jugadors molt bons. El Celta no troba els resultats que mereixen, em sembla un rival perillós. És veritat que no pressiona gaire amunt, fins ara, però a la defensa d'espais està molt bé perquè l'entrenador és Top en aquest sentit. En aquest partit no miro la classificació i és un rival que fa moltes coses bé. Però nosaltres també ho fem i hem de ser capaços de mostrar el nivell que tenim ara mateix. Serà un partit bonic. Ja sé que la gent està molt content, encara que el camí de demà no serà gens fàcil”.

Possibilitat de guanyar dos partits seguits: “És important guanyar per continuar a prop del repte d'aconseguir com més aviat millor el primer objectiu. Tindríem 28 punts en 11 jornades i seria una xifra molt bona. És veritat que podem aconseguir dues victòries seguides a casa a Primera, cosa que no hem fet mai, però per mi no és un objectiu”.

Liderat: “Prefereixo arribar al primer objectiu el més aviat possible”. Possibilitat de posar-se líders: “L'equip està molt bé, miro l'entrenament i tots s'entrenen perfectament, amb intensitat. Tots volen jugar. Per mi és el millor i després espero arribar al primer objectiu abans del que pensava. Després ja serem capaços de donar a lequip altres objectius més ambiciosos. Però amb 25 punts no arribes a cap objectiu. Hem de continuar fent punts”.

Aspectes a mantenir i millorar de la seva plantilla: “L'equip té una mentalitat molt Top, davant de qualsevol rival l'equip ha fet el partit que nosaltres volíem. Hem mirat sempre a la cara el rival i això per mi és molt important. Hem de millorar en tots els aspectes del joc perquè hem rebut gols, en transició podem fer les coses millor i en atac, de vegades podem tenir més control del joc. Sempre hem de millorar. Per mi el més important és que l'equip segueixi, dia a dia, amb la mateixa mentalitat que tots són importants, juguin el que juguin”.

Claus del partit contra el Celta: “Ha fet set gols en joc dinàmic i d'aquests cinc han estat en transició. Aspas, quan agafa la pilota, és capaç de donar al company una situació de gol. Larsen al desmarcatge és un jugador Top, com Bamba. Mingueza i Manu estan molt bé als carrilers. De la Torre és capaç de guanyar la profunditat i Fran és a tot arreu. És un rival molt bo i té menys punts dels que es mereix. Nosaltres haurem d'estar bé i en la pressió després de la pèrdua ser capaços de controlar la situació”.

El Clàssic entre Barcelona i el Reial Madrid: “No són rivals directes per a mi. Hem de mirar el Celta i després mirar el Clàssic. Serà un espectacle molt bo per veure'l tranquil després de guanyar, si és possible. No miraré el partit com a rivals directes, no ho són”.

La distància a la classificació entre els dos equips: “Per mi el Celta ha fet partits molt bons. L'altre dia, contra l'Atlètic, no es va merèixer perdre. Fins i tot l'expulsió el Celta va ser millor. No miro la classificació, no m'interessa, de debò. Quan tinc un rival al davant miro les característiques en atac i defensa i quina sensació em transmet l'entrenador en la manera de fer les coses”.

Polèmica amb David López: “Ja vaig dir l'altre dia, després del partit, que vaig parlar amb l'àrbitre i tot solucionat. El tema és tancat. Nosaltres ja hem el millor perquè el tema estigui tranquil. Espero que així continuï”.

Dilluns és el seu aniversari: “El meu aniversari és dilluns i no demano res, que els jugadors segueixin regalant-me coses al dia a dia, que per mi és un espectacle. Estic molt content amb el grup. Gaudeixo molt d'entrenar aquest equip cada dia”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00