Fútbol

Un terç a l'altura dels campions

El Girona ha completat les primeres tretze jornades de Lliga amb una puntuació idèntica a la del Madrid dels 100 punts i per sobre de la del Barça de Guardiola

ESPORTS 13/11 AQUI GIRONA

ESPORTS 13/11 AQUI GIRONA

13:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1699887894905/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

El Girona de Míchel Sánchez continua trencant records i sumant moments i victòries per la història. Els gironins marxen a l'aturada de seleccions amb 34 punts dels 39 que s'han disputat fins ara, líders, amb dos punts de marge respecte al Madrid i quatre respecte al Barça. L'Atlético, que està en un moment excepcional, és a sis, però amb un partit per disputar. L'última fita dels blanc-i-vermells va ser la victòria per 1-2 a Vallecas, en un context i davant un rival molt exigent, que venia d'empatar al Bernabéu i que acumulava vuit jornades sense perdre, però Francisco i els seus tampoc van poder aturar a un conjunt que guanya i juga com els més grans.

Amb els tres punts del cap de setmana, el Girona ha guanyat ja onze partits aquesta temporada, només dues victòries menys de les que va aconseguir en tot l'any passat. Uns números a l'alçada dels millors, o dels campions directament. Sense anar més lluny, i per comparar el que està fent aquest grup amb els millors de tots els temps, el Barça de Guardiola de la temporada 2008-2009, el que va guanyar la Lliga amb 99 punts, sumava 33 punts en aquest punt, un menys que els de Míchel. El Madrid de Mou, el de la Lliga dels 100 punts, tampoc superava a l'actual Girona, perquè n'havia firmat 34. I l'Atlético a la 2020-2021, l'últim equip que no és ni Barça ni Madrid en guanyar una Lliga, en tenia 30 un cop finalitzat el primer terç de competició.

A banda d'aquest fet, la victòria davant l'equip de sempre de Míchel també va suposar la sisena victòria a domicili de la temporada, a més, de forma consecutiva, cosa que en tota la història només havien aconseguit culers i merengues.

El Girona perd a vuit internacionals per l'aturada

Míchel ha donat festa a l'equip fins demà al matí. La plantilla s'exercitarà de dimarts a divendres a La Vinya, però ho farà sense vuit futbolistes que estan citats amb les seves respectives seleccions. Aleix Garcia s'ha concentrat avui amb Espanya a Las Rozas, igual que Arnau Martínez i Pablo Torre, tot i que aquests dos ho fan amb la sub21. Dovbyk i Tsygankov tenen un partit crucial pels interessos d'Ucraïna, mentre que Blind ja és a Holanda, Yángel Herrera direcció Venezuela i Sávio cap a Brasil.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00