Directo

CONGRESO DE EEUU El Congreso de EEUU expulsa al republicano George Santos, el político imputado por 23 delitos que mintió sobre su currículum y su vida

Fútbol

Leo Ulloa: "L'experiència em diu que el Girona pot ser campió i tant de bo ho sigui"

L'exdavanter del Leicester campió de la Premier League assegura que es van veure capaços de competir per la lliga "a principis de febrer" i veu similituds "amb la personalitat i la dinàmica" dels dos conjunts

ENTREVISTA LEO ULLOA

ENTREVISTA LEO ULLOA

22:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1699972537889/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Leo Ulloa va ser davanter del Leicester durant diverses temporades, entre elles la 2015-2016, en la qual que dirigia Claudio Ranieri va proclamar-se campió de la Premier League i va assolir una de les fites més espectaculars de la història del futbol.

La gestió de la temporada: "Nosaltres només teníem al cap la permanència, després Europa, però fins al mes de febrer en sortir vius de partits davant el Liverpool, Arsenal i Manchester City no vam pensar amb la Lliga. Un cop vam estar a la jornada 25 i continuàvem allà... ens ho vam començar a creure. La gent deia que cauríem, que ja s'acabaria la ratxa, però nosaltres sempre estàvem focalitzats en el pròxim partit. No vam sentir mai l'obligació de guanyar, ni tampoc la pressió. La pressió era per ells, ells havien de superar a l'equip humil, nosaltres només volíem anar a més".

Les similituds entre els equips: "Entrenàvem poc, però molt intensos. El Girona i nosaltres ens assemblem en la intensitat que posàvem dins del camp. Més enllà que el Girona juga un futbol molt més bonic, nosaltres no volíem la possessió, volíem sortir al contraatac. La idea i la intensitat és clau per equips així.

Els mals moments: "Entres en una dinàmica tan positiva que és difícil sortir-ne. Vam encadenar alguns partits sense guanyar, però la mateixa dinàmica no et deixa afluixar. Quan no guanyes normalment entren els dubtes, però això no li passa a aquest equip i tampoc a nosaltres. El moment és molt positiu, però tot i trobar adversitats continuen apostant pel seu estil i la seva idea i això els ha permès remuntar tants partits i també guanyar després d'haver perdut contra el Madrid. La gent de fora sí que dubtarà, això no obstant, si al vestidor no ho fan tindran molt guanyat".

Un paper com el d'Stuani al Girona: "Una gesta així val una carrera. Jo abans de començar la temporada vaig parlar amb Ranieri i em va dir que no seria titular, que tindria un rol amb menys minuts, però que seria important. Vaig haver d'acceptar aquest rol i això va ser la clau per poder aportar tant a l'equip. Els entrenadors no sempre són clars i això afecta al jugador. Que va ser sincer em va ajudar a donar-ho tot sempre fossin deu minuts, vint o de titular. Personalment sento que vaig ser molt important per com ho vaig viure. El més rellevant era l'equip, els egos no poden estar per davant, si no no funciona. Stuani és un futbolista intel·ligent i ho ha entès, l'altre dia el vaig veure córrer, lluitar i donar-ho tot, és molt important pel vestidor. La unió del vestidor és fonamental i ell és clau en això. Ara li toca aportar des de la banqueta, però és l'exemple del que és un bon vestidor. Les individualitats destaquen quan l'equip funciona bé".

Les opcions dels de Míchel: "Després del que he viscut li dono totes les opcions al Girona de guanyar la Lliga i seria molt bo pel futbol. Amb humilitat, treball i personalitat és possible que arribin on volen. Quan estàs en una dinàmica tan bona et fa aconseguir coses molt grans, els resultats els acompanyen i capgiren el marcador. Els donaria el consell que cada partit és una final i que no han de pensar en res més que no sigui el partit següent. La gent de fora sempre parlarà".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00