Sociedad

Detingut per amenaçar un grup de joves i agredir-ne un amb una defensa extensible quan sortien d'una discoteca a Lleida

La policia deté dos homes més, tots dos amb antecedents, per intimidar i robar els mòbils a un menor i una dona

A la foto, edifici de la seu de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut la matinada d'aquest divendres un jove de 19 anys per amenaçar amb una defensa extensible a un grup de persones i agredir-ne una quan sortien d'una discoteca de la ciutat. Els fets van tenir lloc passades les cinc de la matinada i, segons van explicar els testimonis als agents, el detingut els va amenaçar i va cometre l'agressió sense cap motiu. D'altra banda, els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous dos homes, ambdós amb antecedents, com a suposats autors de dos robatoris amb violència a la capital del Segrià.

Un dels arrestats és un home de 42 anys que va intimidar un menor d'edat al portal de casa seva a l'avinguda Madrid de Lleida per sostreure-li el telèfon mòbil. La policia el va detenir aquest dijous al migdia a la mateixa ciutat.

L'altre detingut és un jove de 19 anys que va sostreure violentament el mòbil a una dona que caminava pel carrer Segrià de la ciutat. La detenció es va portar a terme després que la policia rebés l'avís a través del 112 d'un robatori amb violència i intimidació en aquesta via.

Immediatament, es va muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar a prop del lloc del robatori un jove que coincidia plenament amb la descripció del suposat autor dels fets. Així, els agents van procedir a detenir-lo.

Els detinguts, tots dos amb antecedents, passaran a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00