Aquí LleidaAquí Lleida
Actualidad

L'anàlisi de la investidura, en clau lleidatana

Amb Ramon Alturo, Carmel Mòdol, Jordi Montanya, i els comentaris d'Anna Gómez

Jordi Montanya, Carmel Mòdol i Ramon Alturo, als estudis de Ràdio Lleida / RÀDIO LLEIDA

L'anàlisi de la investidura, en clau lleidatana Al 'Políticament Correcte' amb Ramon Alturo, Carmel Mòdol, Jordi Montanya, i els comentaris d'Anna Gómez.

30:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000051460/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida

L'anàlisi de la investidura, en clau lleidatana. Al 'Políticament Correcte' amb Ramon Alturo, Carmel Mòdol, Jordi Montanya, i els comentaris d'Anna Gómez. Escolta-ho en el audio.

El PSC guanyaria amb claredat les eleccions al Parlament amb 39-45 escons per davant d'ERC que es quedaria amb entre 29-34, segons el baròmetre d'opinió política del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO). Junts perdria entre 8 i 13 representants quedant-se amb 19-24 mentre que el PPC, que ara en té 3, se situaria com a quart partit amb una forquilla d'entre 12 i 17 diputats. Els comuns pujarien una mica amb entre 10 i 14 escons, Vox se situaria darrere amb 6-9 diputats i la CUP seria el partit amb menys representació amb 4-8. Ciutadans, que ara té 6 diputats, es quedaria fora del Parlament. La suma dels diputats independentistes, amb una forquilla d'entre 52 i 66 escons, no arribaria a la majoria absoluta dels 68 diputats.

L'enquesta s'ha realitzat entre el 9 d'octubre i el 7 de novembre, per tant, la pràctica totalitat de les enquestes es van fer abans de l'acord entre ERC i PSOE per a la investidura (2 de novembre). I totes són anteriors al pacte entre PSOE i Junts, que es va fer públic el 9 de novembre. Això sí, les respostes dels enquestats es van realitzar enmig de les negociacions per a la investidura.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00