Gastro

"L'art de servir" a la Roca Village, amb Javier de las Muelas

L'empresari gastronòmic elevarà l'hospitality del Village

Elena Foguet i Javier de las Muelas amb el còctel commemoratiu dels 25 anys de La Roca Village

Barcelona

La Roca Village fa un pas endavant en hostaleria i s'alia amb l'empresari gastronòmic Javier de las Muelas. L'acord pretén elevar l'hospitality i l'experiència food & beverage a La Roca Village, una destinació singular on el menjar és un punt de connexió amb un segment ampli de públic.

Javier de las Muelas aporta assessoria i expertise a l'estratègia de creixement i transformació premium dels serveis de restauració de La Roca Village que duu a terme Value Retail. “Prestem una atenció especial a l'experiència, l'hospitalitat i els serveis personalitzats per als nostres visitants, primer als Espais Privats com The Apartment – puntualitza Elena Foguet Business Director de Value Retail Espanya- i en una segona fase als espais que ofereixen els restauradors del Village”.

En aquesta primera fase de l'acord, Javier de las Muelas aporta formació a l'equip del The Apartment i es farà visible a tots els serveis d'Hospitality, Beverage, Food & Events de La Roca Village.

Javier de las Muelas, un referent internacional, en el context del 25è aniversari

“L'art de servir ha estat la meva passió des de fa més de 40 anys -explica Javier de las Muelas- per mi és un honor poder traspassar el meu coneixement a l'hospitality a l'equip de professionals de Value Retail, dedicats a oferir una experiència única no només de compra, sinó de gastronomia i atenció personalitzada”, conclou.

De las Muelas a més ha creat el còctel dels 25 anys de La Roca Village, un combinat que s'adapta a cada temporada i que transmet, a través de la degustació, els trets més inspiradors del destí, la seva vibrant instal·lació i el seu esperit evolutiu i de futur. "El projecte crea un servei amb estil propi", assegura Michael Cleaver, Director d'Hospitality de La Roca Village- servir el te, un còctel, un canapè, un menú d'excepció o un esdeveniment especial, assoliran la màxima excel·lència amb la complicitat de un referent internacional del sector”, puntualitza Cleaver.

Miquel Coll

La Roca Village, pioners a Hospitality

"Vam ser pioners a incorporar un equip d'Hospitality a La Roca Village -recorda Elena Foguet- com als hotels de luxe, però aplicat a una destinació de compres", conclou. La Roca Village es defineix com a lloc d'experiències que inclou compres, gastronomia, cultura i lleure en un context de màxima hospitalitat i alt nivell de personalització. La integració de l'hospitality -concepte tradicionalment reservat al sector hoteler- a l'experiència oferta al visitant del Village ha suposat un abans i un després per a la percepció global del visitant de la Roca Village.

L'equip d'Hospitality de La Roca Village -format per 22 professionals- està avalat per l'Ecole Hôtelière de Lausanne, una de les millors universitats d'hostaleria per oferir la millor formació.

"Oferim un valor diferencial als nostres visitants, als quals ens referim com a guests per evocar-hi sentiments i experiències inoblidables - explica Michale Cleaver- això requereix una cultura d'hospitalitat impecable per reforçar l'experiència de compra global". Pel que fa als serveis personalitzats, La Roca Village ofereix un servei de Personal Shopping a les suites del village, un servei d'estilisme, la possibilitat de comptar amb el Hands-free Shopping; Espais privats com The personal Shopping Suites o The Apartment, i el Servei de Concierge, entre d'altres.

Un destí on dinen 2 milions de persones a l'any

La Roca Village és un aparador gastronòmic de potencial altíssim. Dels 5 milions de visites anuals, més de 2 milions es queden a dinar. La seva proposta foodie la sustenten els seus 9 restaurants i cafès, a més dels 4 quioscos de menjar i 3 boutiques especialitzades. Durant tot l'any se serveixen 1 milió de serveis de menjar i se succeeixen esdeveniments relacionats amb la gastronomia com ara el Taste of Christmas, un mercadet nadalenc de productes gurmet amb descomptes addicionals.

Miquel Coll

El Village compta amb una proposta gastronòmica amb marcada identitat local: Atmosferes Mordisco (Rosa Esteva, artífex del grup Tragaluz); Flax & Kale (Jordi Barri i Teresa Carles, amb la seva proposta vegetal, flexiteriana i healthy); Andreu (neix com a negoci familiar de productes gurmet del país i amplia horitzons entrant a la restauració); Fire & Bread (una proposta creada en exclusiva per a La Roca Village); Mori by Parco (el japonès d'excel·lència per a tots els gustos); Farggi 1957 (els gelats de la família Farga); Corso Iluzione (La fusió de Luzio concept store i el restaurant Illuzione de Maria José Gómez i Maxi Zigart); i Passare.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00