El BalcóEl Balcó
Sociedad

Càrtels a Catalunya: un delicte que afecta des dels vehicles i la llet fins als bolquers

Parlem amb els advocats del despatx Redi, que es dediquen a perseguir grups d'empreses que pacten preus

Càrtels a Catalunya: un delicte que afecta des dels vehicles i la llet fins als bolquers

Càrtels a Catalunya: un delicte que afecta des dels vehicles i la llet fins als bolquers

23:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1701283908803/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Quan ens trobem amb la paraula càrtel, el primer que ens ve al cap són les drogues, el narcotràfic i sèries com 'Narcos' o 'El patrón del Mal', però de càrtels n'hi ha a tot arreu i de tota mena. N'hi ha de llet, cotxes, camions i, fins i tot, bolquers. Per càrtel hem d'entendre l'acord entre diverses empreses d'un mateix sector que pacten per reduir o carregar-se del tot la competència, una pràctica monopolística i il·legal.

Qualsevol persona pot ser víctima d'un càrtel. A casa nostra, explica el company de tribunals Martí Rodríguez, ho és algú que "hagi comprat un cotxe nou entre 2006 i 2013", ja que la gran majoria de marques "es van posar d'acord per apujar els preus". És per això que avui a 'El Balcó' parlem amb dos advocats que es dediquen a lluitar contra els càrtels, per defensar, de fet, els interessos de les víctimes. Són Albert Poch i Montse Riba, del despatx Redi advocats, l'únic que es dedica exclusivament a perseguir càrtels a Catalunya.

Víctimes que no se n'adonen

La feina de Redi advocats consisteix a "actuar quan els càrtels ja estan sancionats". Una vegada la Comissió Nacional de Mercats i Competència ha investigat i sancionat les empreses, el que fan és "avisar els perjudicats i explicar-los que poden reclamar". El que passa, destaca l'Albert és que "de vegades els afectats ni tan sols saben que són afectats".

Un cas és el de la Cadena SER, que ha estat "afectada per un càrtel". Hi ha una sentència ferma de desembre del 2022 que declara que els operadors que gestionen els drets d'autor van "abusar de la seva posició per inflar les tarifes en el cas de ràdio". És una resolució ferma i resulta que "totes les ràdios que van pagar per aquests fonogrames poden reclamar la diferència". Els perjudicats no se n'adonen i a vegades "els costa de creure-ho". De fet, Riba apunta que "la gent no és propensa a reclamar", ja que existeix "una espècie de negació i desconfiança en el sistema judicial".

Des de llet fins a bolquers

Un dels motius pel qual en Poch va endinsar-se en aquesta lluita contra els càrtels va ser, precisament, provenir d'una família de ramaders. "Em sentia afectat pel càrtel de la llet. He munyit moltes vaques i he vist com el negoci va desapareixent perquè acaba sent una ruïna". Ara, el despatx representa uns 1.500 ramaders que fa dècades que pateixen els abusos de les grans indústries. "S'aprofiten que la llet només es pot conservar 48 hores i saben que el ramader no té marge de negociació." Els ramaders, que no poden escollir ni a qui vendre ni saben a qui reclamar, han passat de ser més de 60.000 l'any 2000 a què la xifra baixi dels 13.000.

Tot i que el despatx aspira a guanyar totes les demandes contra els càrtels, els casos relacionats amb els vehicles són amb els que més victoriosos surten. Riba explica que hi ha més de 14.000 afectats, a més de demandes individuals. "Estem reclamant a les empreses que retornin entre el 10 i el 15% del preu del vehicle més interessos". La realitat és que les marques només estan oferint devolucions simbòliques que representen la majoria de les vegades només un 3% de l'import. És per això que des del despatx insisteixen en la importància de demandar.

La principal afectada d'aquests càrtels, segons assegura en Poch, és l'administració pública. El despatx fa mesos que treballa per la Generalitat, després que l'ens posés la lupa sobre el càrtel dels bolquers. "És la primera vegada que l'administració exigeix reclamacions del sobrepreu que ha pagat més els interessos".

RECORREGUT PER DENUNCIAR

Riba explica que per aconseguir una sanció, hi ha diversos recorreguts. En el seu cas fan servir la denúncia: "qualsevol persona que tingui indicis que s'està cometent, pot avisar l'autoritat de Mercats i Competència i aportar-hi proves". Però també hi ha vegades que són les mateixes empreses del càrtel les que ho denuncien: "pica a la porta de la CMC (Comissió de Mercats i Competència), porta les proves i demana que l'exonerin".

El principal problema és que "les sancions haurien de ser dissuasives, però no ho són", remarca Poch. En el cas de la llet, per exemple, ja va haver-hi una primera sanció als anys 90, i ara n'hi haurà una altra. Això passa perquè el preu a pagar és molt inferior als beneficis: "hi ha un topall màxim del 10% de facturació, i les multes acaben sent simbòliques". Tornant a la llet, el benefici de les empreses supera els 800 milions d'euros i la multa va ser de 80 milions. A més, si les empreses surten sancionades, com que tenen el monopoli i els ramaders depenen d'elles, poden acabar patint represàlies: "t'acabaran repercutint els preus de la multa al mateix producte".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00